Ten film ma mało akcji do śmiechu , ponieważ ten film jest poważny (do zrozumienia).
Ja śmiałam się tylko w momencie,kiedy zostało powiedziane że ich bogiem jest Walt Disney-szczerze, dawno nie słyszałam czegoś takiego w filmie. Rozbawiło mnie to niezmiernie i zaciekawiło,kto by wpadł na taki pomysł.
Dla mnie film super :) Dawno nie widziałam niczego tak oryginalnego, innego i zabawnego :)
Jagna,zgadzam się z Tobą.To jeden z najoryginalniejszych filmów jakie ostatnio widziałem.Akcje z rozrywaniem chmur,roztańczonym wojskiem czy witanie się ze słońcem po prostu rozwaliły mnie.Brakowało mi takiego filmu.Film na pewno nieprzeciętny i nie dla każdego.8/10
film jak dla mnie świetny, moment kiedy Clooney w pokoju hotelowym przycina Mcgregorowi, że wojownik Jedi wiedziałby jakiego koloru są krzesła w barze( przypomnę, że Mcgregor grał wojownika Jedi w Gwiezdnych...) pokazanie jak Mcgregor wzruszony słowami Busha postanawia jechać na wojnę, gdzie po dotarciu widzi, że dla CIA w Iraku największym zagrożeniem jest.....CIA;)
wiele by można jeszcze przytaczać , dodatkowym plusem filmu jest obsada - Clooney nawet z tym wąsikiem jest świetny, Bridges jako hipis w armii czy Spacey
P.S. Dim mak(czy tak jakoś) też było niezłe;)
śmieszne jest to, że ten film Cię rozczarował ,,, hehe, brawa dla realizatorów, taki humor mnie bawi ))
rozumiem, że Ty jesteś z tych bystrzejszych ? ;) hahaha no to jak komuś się podoba inny film dajmy na to "High School Musical" to może uważać się za bystrzejszego od tych którym się film nie podoba ?