Człowiek, który gapił się na kozy

The Men Who Stare at Goats
2009
6,3 75 tys. ocen
6,3 10 1 74864
6,0 28 krytyków
Człowiek, który gapił się na kozy
powrót do forum filmu Człowiek, który gapił się na kozy

Dno

ocenił(a) film na 1

Ani razu się nie zaśmiałem.

ocenił(a) film na 10
epic_limp

Ten film ma mało akcji do śmiechu , ponieważ ten film jest poważny (do zrozumienia).

ocenił(a) film na 5
patipatio1995

Ja śmiałam się tylko w momencie,kiedy zostało powiedziane że ich bogiem jest Walt Disney-szczerze, dawno nie słyszałam czegoś takiego w filmie. Rozbawiło mnie to niezmiernie i zaciekawiło,kto by wpadł na taki pomysł.

ocenił(a) film na 8
kaczmarek777

Dla mnie film super :) Dawno nie widziałam niczego tak oryginalnego, innego i zabawnego :)

ocenił(a) film na 8
jagnaC2

Jagna,zgadzam się z Tobą.To jeden z najoryginalniejszych filmów jakie ostatnio widziałem.Akcje z rozrywaniem chmur,roztańczonym wojskiem czy witanie się ze słońcem po prostu rozwaliły mnie.Brakowało mi takiego filmu.Film na pewno nieprzeciętny i nie dla każdego.8/10

ocenił(a) film na 9
GrimReaper76

film jak dla mnie świetny, moment kiedy Clooney w pokoju hotelowym przycina Mcgregorowi, że wojownik Jedi wiedziałby jakiego koloru są krzesła w barze( przypomnę, że Mcgregor grał wojownika Jedi w Gwiezdnych...) pokazanie jak Mcgregor wzruszony słowami Busha postanawia jechać na wojnę, gdzie po dotarciu widzi, że dla CIA w Iraku największym zagrożeniem jest.....CIA;)
wiele by można jeszcze przytaczać , dodatkowym plusem filmu jest obsada - Clooney nawet z tym wąsikiem jest świetny, Bridges jako hipis w armii czy Spacey
P.S. Dim mak(czy tak jakoś) też było niezłe;)

ocenił(a) film na 8
annamariat3

No dokładnie.Dim mak.HEHEHEHEHEHEHEHEHEH

ocenił(a) film na 7
GrimReaper76

Ogólnie cała ich filozofia była śmieszna:)

ocenił(a) film na 4
epic_limp

Osobiście czuję się rozczarowana - przecież to miało być śmieszne...

ocenił(a) film na 8
Mademoiselle92

śmieszne jest to, że ten film Cię rozczarował ,,, hehe, brawa dla realizatorów, taki humor mnie bawi ))

koral44

Bardzo wspaniały, nietuzinkowy film. ale naprawde nie dla wszystkich. dla ...bystrzejszych..?

ocenił(a) film na 4
kcr7

rozumiem, że Ty jesteś z tych bystrzejszych ? ;) hahaha no to jak komuś się podoba inny film dajmy na to "High School Musical" to może uważać się za bystrzejszego od tych którym się film nie podoba ?

ocenił(a) film na 4
kcr7

ciekawy punkt widzenia ;)