Pozwę ludzi którzy są odpowiedzialni za powstanie tego filmu za zmarnowanie
90 min. mojego życia. 2/10 - 2 za to ze grają tu Ci czterej panowie. Tylko
jest jeszcze pytanie dlaczego grają... ??
Koniecznie napisz jak ci poszło w sądzie i jak duże odszkodowanie udało się wywalczyć. Jak ich puścisz z torbami, to być może odstraszy to innych twórców od kręcenia dobrych filmów i w przyszłości będziemy wszyscy raczyli się lekkostrawną papką dla każdego.
A dlaczego w filmie zagrało czterech rewelacyjnych aktorów? Podejrzewam, że głównie dlatego, iż mają duże poczucie humoru i lubią grać w interesujących filmach.
Jak ich puscisz z torbami to moze sie naucza i przestana robic nas w ciula krecac beznadziejne filmy:) I moze w koncu zaczna krecic dobre, a "powazni" i "uznani" aktorzy nie beda z nas - konsumentow sobie zartowac.
ty po prostu czlowieku nie zrozumiales tego filmu. w tej zartobliwej formie jest ukryte wiecej wartosciowych rzeczy niz w produkcjach 20 razy drozszych. jezeli nie wiesz o czym jest ten film w takim razie masz problem. moze kiedys dowiesz sie o co mi chodzi.
Idź!!! Koniecznie! A sąd zapyta: dopiero po 90 minutach Pan stwierdził,że do niczego? Gratuluję!!!
grają, bo to dobry film jest, a nieraz się zdarza, że dobrzy aktorzy grają w dobrych filmach :)
pozdrawiam
Ten film to DNO! po tych 90 min. oglądania tego filmu mogę spokojnie stwierdzić ze byłem człowiekiem, który gapił się na kompletne gówno! naprawdę nie rozumiem ludzi zachwycających się tym...tym... czymś. Odradzam wypadu do kina, kupienia DVD, Kupienia gazety Przyjaciółka w którym już niedługo znajdzie się to dvd, oglądania w telewizji, na komputerze ITP! BARDZO Stracony czas.