Człowiek, który gapił się na kozy

The Men Who Stare at Goats
2009
6,3 75 tys. ocen
6,3 10 1 74864
6,0 28 krytyków
Człowiek, który gapił się na kozy
powrót do forum filmu Człowiek, który gapił się na kozy

Czego się spodziewałem idąc do kina? Niecodziennej opowieści o zabawnych absurdalnych zdarzeniach nie rzadko na bakier z logiką. Na taki film liczyłem, taki dostałem, wyszedłem z seansu zadowolony.
Na plus na pewno humor, porządnie się uśmiałem. Znakomity Jeff Bridges, dobra pozostała obsada. Fajny dobór 'pieśni' (w kółko nucę Boston;), ciekawie przedstawiona historia.
Cóż rzec - ten film trzeba po prostu przyjąć takim jakim jest. Albo polubić albo odrzucić.
Dla mnie naprawdę 'wporzo'.

użytkownik usunięty
sienszan

Przestałam wymagać od komedii, że będą zabawne, inteligentne i zmienią świat i nastawiłam się na kolejną tragedię w moim życiu (w której przynajmniej na McGregora można popatrzeć). Jestem mile zaskoczona, bo oglądało się naprawdę przyjemnie. Świetna obsada, muzyka i, choć humor się nie przelewa, to jest przynajmniej dobry.

sienszan

A ja podświadomie liczyłam na lepszą rozrywkę.

Najlepszy był duet McGregor - Clooney. W sumie tylko dzięki nim film był dla mnie jako - tako śmieszny.

ocenił(a) film na 7
Purslane

zgadzam się z Wami , gra aktorska rewelacyjna i dlatego opłacało się. humor i reżyseria bardzo specyficzna i charakterystyczna dla Coenów. pomimo to do rewelacji nie zaliczam.