PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=171496}

Człowiek Zwany Flintstonem

The Man Called Flintstone
1966
7,3 1,3 tys. ocen
7,3 10 1 1257
Człowiek Zwany Flintstonem
powrót do forum filmu Człowiek Zwany Flintstonem

Czy ma ktoś może wersję z lektorem, a nie polskim dubbingiem? Poszukuję jej od dłuższego czasu. Moja niestety dostała sie w nieodpowiednie ręce i została zniszczona:(

ocenił(a) film na 10
zibzi

Ja mam na VHS, mogę zrobić wersję cyfrową jeśli chcesz :)

boolion

Pewnie, jestem jak najbardziej zainteresowana:)

ocenił(a) film na 8
boolion

Też bym bardzo prosił wersje z lektorem, czy jest taka możliwość?

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Przepraszam, że nie dotrzymałem słowa póki co. A mogę wiedzieć z ciekawości dlaczego tak Wam zależy na wersji z lektorem?

ocenił(a) film na 8
boolion

Zależy mi ponieważ się wychowałem na tej wersji, kaseta gdzieś przepadła a miło by było sobie obejrzeć po latach w tej wersji lektorskiej. To co da rade? Jak chcesz coś na wymiane to zapraszam na mojego ch0mika - VHSfan.

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Bardzo lubię tego lektora, którego zatrudnili do tego "Człowieka Zwanego Flintstone'em". Dobrze, da się zrobić. Ale musisz uzbroić się w cierpliwość, bo jestem poza Polską i będę z powrotem dopiero w listopadzie :(

ocenił(a) film na 8
boolion

No oki poczekam i bede się przypominał:)

ocenił(a) film na 8
boolion

No i mamy listopad :P i jak będzie z tym filmem?

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Fajnie, że pamiętasz :) Ja jestem nadal w świecie. Będę w Polsce najpóźniej na początku grudnia. Przepraszam, że tak się to przeciąga.

ocenił(a) film na 8
boolion

No ok, a może chcesz sprzedać tą kasete?

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Raczej nie. Mam ją jako pamiątkę. Raczej zrobię to samo, co zrobiłem kiedyś z filmem Tom i Jerry: Ale Kino, czyli nałożę dźwięk do obrazu dobrej jakości. Bo jaka jest jakość obrazu VHS każdy wie.

ocenił(a) film na 8
boolion

No oki, to czekam z niecierpliwością :P :)

ocenił(a) film na 8
boolion

Prędzej udało mi się kupić własną kasetę VHS z tym lektorem niż się doczekałem aż wstawisz :D

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Wybacz :) Zapomniałem o tym znowu, a się nie przypomniałeś. Możesz mi powiedzieć jakiego masz tam lektora? Ciekaw jestem czy to ten sam.

ocenił(a) film na 8
boolion

Andrzej Matul, ten o którego mi właśnie chodziło i którego miałem w dzieciństwie. Miesiącami szukałem na olx i allegro aż w końcu cud, udało się.

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Wczoraj sprawdziłem, że na mojej kasecie też lektoruje Andrzej Matul. Nie wiedziałem jak się nazywa, ale pamiętałem, że czytał też pierwsze sezony Przyjaciół. Jeden z moich ulubionych głosów :) Przepraszam jeszcze raz, że nie dotrzymałem słowa. Z drugiej strony, jakość dźwięku na mojej kasecie raczej pozostawia trochę do życzenia.

ocenił(a) film na 8
boolion

U mnie jest całkiem ok:P

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

To może zechcesz gdzieś wrzucić? :D

ocenił(a) film na 8
boolion

Jak bede miał czas to może gdzieś wrzuce:P

ocenił(a) film na 10
panciowojcik

Byle nie w takim tempie jak ja wcześniej :D

ocenił(a) film na 10
zibzi

A macie może jakieś bajki Hanna-Barbera na VHS?