Film przeciętny, fabuła trochę naiwna. Autorzy chcieli zrobić coś innego ale pomysł chyba nie najlepszy. Fajny plakat i trailer
Zgadzam sie z przedmowca. Nie bylo w tym filmie nic co by mnie zaskoczylo. Przecietny film sensacyjny. Ten "oryginalny pomysl" nie przypadl mi do gustu, takze oceniam film jako "średni".
Bo to był thriller a nie sensacja a to jest chyba ważne nie można oglądać thriller i pisać kiepska sensacja thriller ma rozbudzać wyobraźnie ,ciekawość, intryga...a sensacja to taki gdzie strzelają i rzucają do siebie pukawkami polecam film "Tylko Strzelaj " tam się dopiero dzieje osobiście jestem fanem dobrego thrillera ,, sensacja i komedia jest gdzieś na końcu dlatego być może film mi się spodobał że nie liczyłem na strzelanki
Thiller... jak dla mnie to tylko z zalożenia. Moze sie nie wczulem w film, ale dla mnie byl to zwykly film jakich dziesiatki leca na tvn-ie czy polsacie. Przewidywalny, pare watkow niedopracowanych. Strasznie pobieznie przedstawione wrobienie glownego bohatera w kradziez.
"thriller ma rozbudzać wyobraźnie ,ciekawość, intryga..." zgadzam sie w 100%. Ten film nie rozbudzal wyobrazni, niespecalnie mnie zaciekawil, a cala intryga byla przedstawiona w tak niechlujny sposob jakby jej w ogole nie bylo. Dlatego tez uwazam ze byl to film sensacyjny (strzelanie bylo, bieganie po dachu, wlamanie do skarbca etc). Dla mnie glowna roznica miedzy tymi gatunkami jest nastroj filmu, tu mi go brakowalo.