Człowiek na krawędzi

Man on a Ledge
2012
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70895
5,7 12 krytyków
Człowiek na krawędzi
powrót do forum filmu Człowiek na krawędzi

Film na raz... Choc wolalbym chyba patrzec 90min na moje rybki niz na ten film...
Cala fabula strasznie grubymi nicmi szyta. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Ponchek22

Choc Fight Club i Donniego Darko ogladałm dziesiatki razt, poobnie ze Skazaymi na Shawahank, to wydaje mi sie, ze jednak filmy sa po to, by je obejrzec, po prostu- na raz. Fakt, w tym filmie, nie ma co doszukiwac się drugiego dna, eksplozji emocji itp, ale jedak na swoj sposob warto go bylo obejrze, odhaczyc z mojje listy. Miejscje i ogolnie cala sceneria przypomniala mi o dosc dobrym, w moim mniemaniu filmie Phone Booth, natomiast fabula bardzo przypominal mi teledysk Hoobastank(? chyba tak to się pisze) do piosenki o jakze spektakularnym tytule The Reason. Podobny watek, wypadek, cos co przyciagnie uwage widzow no i motyw wlamania. Film m pewne niedocigniecia- nie ma odciskow palcow w calym pokoju, a za klamke i okno bohater chwytal bez problemu, no i tania sztuczka z papierosem, co mnie wręcz rozbawilo. Mimo jednak tego wszystkiego, wolalabym ogladac ten film niz patrzec na akwarium. Nie przesadzajmy z tymi wyzacznikami nudy.

Nihilz

Ale w akwarium przynajmniej coś się dzieje sensownego.

ocenił(a) film na 2
Nihilz

Jak się ma wypasione holenderskie z aguascapingiem to ja wolę akwarium)

ocenił(a) film na 3
Ponchek22

Chyba na raz ze względu na wdzięki pani Rodrigez. Film jest słaby masakrycznie, już nie mówię o przewidywalności jak i poziomu aktorstwa.