Film wypadł przeciętnie.
Sam początek sprawiał ciekawe wrażenie, dobre rozwinięcie , no powiedzmy zachęcał do
dalszego oglądania.
Niestety co jakiś czas występowały rażące błędy , i czym dalej tym było gorzej by dosięgnąć
kulminacji w końcowych minutach.
Zakończenie było tak sztuczne i naciągane ,że zniweczyło cały film.
Ode mnie 5/10.
Chociaż nie przepadam za takim kinem to mimo wszystko nie narzekam na ten film. Też chyba błędem jest klasyfikacja tego filmu, bo wg. mnie przypominał raczej film akcji niż kryminał/thriller. Nie mniej akcja w takiego typu filmach jest strasznie szybka i odkrycie 1 faktu prowadzi do stworzenia 5-ciu innych sytuacji. Ciężko, więc czasami nadążyć za bohaterami filmu, zatrzymać się i chwilę pomyśleć czy to wszystko ma sens i czy rzeczywiście taka sytuacja mogłaby zaistnieć w realnym świecie. No, ale nie możemy zapominać, że z reguły fabuła w takich filmach to zwykła "bajka". Myślę, że jako odskocznie od serii dramatów lub komedii można obejrzeć ten film. Widać ten "nowy" nakład, typowe amerykańskie ujęcia. Moja ocena to raczej takie 5-6 ze względu na to, że nie przepadam za tego typu produkcjami. Może dla fanów akcji będzie to lepsza frajda niż dla mnie. Pozdrawiam