Człowiek na krawędzi

Man on a Ledge
2012
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70895
5,7 12 krytyków
Człowiek na krawędzi
powrót do forum filmu Człowiek na krawędzi

Witam
Albo źle widziałem albo była to wpadka
chodzi o psikanie gaśnicą na wykrywacz ciepła
Zanim 2 bohaterow weszlo do sejfu była tam ochrona która pokazywała komuś tam
zabezpieczenia i wtedy niby skroplił się lód z wykrywacza i spadła kropla wody za
ochroniarza ale w środku sejfu! A przecież oni tam nie byli tylko użyli gaśnicy na korytarzu

Oskarek_89

Słyszałeś w swoim życiu o czymś takim jak interpunkcja? Jak już się wypowiadasz publicznie dla ludzi, to chociaż ułatw im rozszyfrowanie Twojego postu, a nie tak z karabinu strzelasz słowami. Chyba po to się pisze, by to ktoś zrozumiał...

ocenił(a) film na 9
Matin

dobra nie marudź, jakoś przeczytałem swój post raz jeszcze i normalnie da się go zrozumieć

Oskarek_89

Ty tak bo go pisałeś...

ocenił(a) film na 4
Blocaillou

http://gossip-blab.blogspot.com/

ocenił(a) film na 7
Matin

No jak masz problem ze zrozumieniem, łatwego tekstu, to odsyłam do podstawówki, tam już dzieci uczą czytania ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 7
Oskarek_89

Hmm masz rację, ale chyba można założyć, że potraktowali gasnicą wszystkie czujniki, poprostu nie było to pokazane. Dla mnie nie taka wielka wpadka. A film zaskakująco dobry.

ocenił(a) film na 7
vicky_filmaniak

P.S. ale faktycznie, cos w tym jest - przeciez oni tam jeszcze nie weszli. Przydaloby się to obejrzeć jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 9
vicky_filmaniak

no właśnie bo to było w środku więc nie byli tam jeszcze...

Oskarek_89

Wszystko się zgadza nie ma żadnej wpadki, tylko oni to tak lipnie pokazali że jak zaczyna rozmowę z tym psem przez telefon, to jest w środku a jak kończy już na korytarzu pod tym czujnikiem. Można to poznać po ścianach śą tam trzy metalowe paski, jakby poręcze(ozdoby) których nie ma w środku sejfu! a film ogólnie niezły.

Oskarek_89

widać, że Warszawiak

ocenił(a) film na 3
Oskarek_89

To było w korytarzu a nie w środku.