Człowiek w lustrze

Man in the Mirror: The Michael Jackson Story
2004
5,2 817  ocen
5,2 10 1 817
Człowiek w lustrze
powrót do forum filmu Człowiek w lustrze

Pozytywny.

ocenił(a) film na 8

Film ten może nie jest wielkim dziełem ale ja oglądając go dowiedziałam się wielu rzeczy o Michaelu, których wcześniej nie wiedziałam. Film jest interesujący. Nie wiem na ile jest zgodny z prawdą ale wynika z niego że Michael był naiwny jak dziecko i miał taką dziecięcą duszę. Nie wiem jaki był w rzeczywistości. Mnie ten obraz bardzo zaintrygował ale być może dla fanów Michaela którzy wiedzą o nim wszystko nie będzie niczym nowym.

AimeR

Dla mnie też ten film był interesujący, właśnie dlatego, że dowiedziałam się wielu rzeczy których nie wiedziałam o Michaelu... Zastanowił mnie..
Mimo, iż to nie jest film najwyższych lotów daje do myślenia...

ocenił(a) film na 7
AimeR

Mnie też na pewien sposób zaintrygował i dogłębnie poruszył.
To jest historia z jego punktu widzenia. A myślę, że to jest najważniejsze...

hedwiga

powiedz mi prosze gdzie moge ściągnąć ten film,baaardzo mi zależy na obejrzeniu.plisss

AimeR

Film ciekawy, wiele można się z niego dowiedzieć. Aktorstwo niestety niskich lotów i sam dobór aktorów troszkę kiepski, jednak najbardziej ze wszystkiego brakuje muzyki MJ. Gdyby w podkładzie znalazła się jego muzyka uratowałaby ten film. Pomimo najszczerszych chęci dałem tylko 4/10.

ocenił(a) film na 7
Gojira

myślę że teraz, po jego śmierci w ramach uznania powstanie naprawę wspaniały film o nim. ze bedzie jego muzyka i dobrzy aktorzy - jako chołd i jako oddania czci MJ.

ocenił(a) film na 9
hedwiga

Również wielu się dowiedziałam z tego filmu o Michaelu Jacksonie Co prawda aktor który go zagrał był kiepski ale tak naprawde nikt nie będzie się nigdy równał z MJ i w 100% nikt go tak nie zagra. Na tym filmie strasznie po skąpili. Brak jego muzyki, nawet nie pokazali jego prawdziwych koncertów, ale i tak mi się podobał.
Nigdy w życiu nie zapomnę o MJ :*:*:*