na polsacie o godz. 21. Musze go oglądnąc!!!!!!
ja też musze . kocham Denzela Washingtona i takie filmy jak ten więc musze go obejrzeć :) i wogóle fajny tytuł :)
Oglądałem ten film juz 3 razy ale własnie oglądam na Polsacie, to jest jeden z najlepszych filmów akcji !!! Uwielbiam go , sposób w jaki Danzel mści się na porywaczach,zero litości !!! 10/10
a pieprze nie ogladam na tym zasranym polsacie bo nerwice dostane film trwa 1godz.30 minut..w tym conajmniej pół godziny reklam plus totolotek 10 min idzie zjeba dostac
Nie pij! W czołówce jest 146 min czyli 2 godziny i 26 min. Godzina jeszcze ma 60 minut. Może Komisja Europejska coś zmieni.
Ja jestem właśnie po tym wyśmienitym filmie ale mam jedno ale... ten polsat jest po..... jeśli chodzi o reklamy. Strasznie on zepsół film tymi reklamami. Cała reszta super. Pozdro
Macie racje z tymi reklamami co poł godzny flmu reklamy po 15 minut ale filmik the best pozdro
No i polsat zrąbał troche kasując napisy, które ukazywały się w filmie, np. na końcu :|
Nie wydaje się Wam, że Polsat zmienił lektora do tego filmu?
Na początku w zwiastunach lektor mówił dużo grubszym, bardziej "męczącym" dla widza głosem, a w filmie głos był zupełnie inny...
Oglądanie filmów na Polsacie to masochizm. Staram się unikać seansów filmowych na tej stacji jak ognia.
Człowiek idzie sie wykapać na reklamach, wraca przed TV, patrzy a tu dalej reklamy, myśli że przegapił część filmu, ale nic bardziej mylnego gdyż to cały czas leci ten sam blok reklamowy. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Równie dobrze mogliby puścić ten film w kilku odcinkach co tydzień. Klimat byłby taki sam.
Na szczęście "Człowieka w Ogniu" zaliczyłem już kiedyś na DVD. Jak dla mnie rewelacyjne kino.
heeehhe w czasie reklam na polsacie to konia z wale 5 razy przychodze patrze dalej reklamy......