PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107049}

Człowiek w ogniu

Man on Fire
2004
7,9 195 tys. ocen
7,9 10 1 194655
7,0 44 krytyków
Człowiek w ogniu
powrót do forum filmu Człowiek w ogniu

na polsacie o godz. 21. Musze go oglądnąc!!!!!!

Mastal

ja też musze . kocham Denzela Washingtona i takie filmy jak ten więc musze go obejrzeć :) i wogóle fajny tytuł :)

ocenił(a) film na 10
Mastal

Oglądałem ten film juz 3 razy ale własnie oglądam na Polsacie, to jest jeden z najlepszych filmów akcji !!! Uwielbiam go , sposób w jaki Danzel mści się na porywaczach,zero litości !!! 10/10

ocenił(a) film na 10
Badi_2

a pieprze nie ogladam na tym zasranym polsacie bo nerwice dostane film trwa 1godz.30 minut..w tym conajmniej pół godziny reklam plus totolotek 10 min idzie zjeba dostac

ocenił(a) film na 4
konrii_2

Nie pij! W czołówce jest 146 min czyli 2 godziny i 26 min. Godzina jeszcze ma 60 minut. Może Komisja Europejska coś zmieni.

ocenił(a) film na 8
Badi_2

Ja jestem właśnie po tym wyśmienitym filmie ale mam jedno ale... ten polsat jest po..... jeśli chodzi o reklamy. Strasznie on zepsół film tymi reklamami. Cała reszta super. Pozdro

ocenił(a) film na 1
macius451

tak tak, oglądajcie filmy na polsacie to daleko zajdziecie [w guście]

ocenił(a) film na 10
Zrodlo

To żeś teraz dojebał :|

ps.reklamy na polsacie to największa zmoraaaaaaa

ocenił(a) film na 10
Mastal

Macie racje z tymi reklamami co poł godzny flmu reklamy po 15 minut ale filmik the best pozdro

ocenił(a) film na 10
Mastal

No i polsat zrąbał troche kasując napisy, które ukazywały się w filmie, np. na końcu :|

Mastal

Nie wydaje się Wam, że Polsat zmienił lektora do tego filmu?
Na początku w zwiastunach lektor mówił dużo grubszym, bardziej "męczącym" dla widza głosem, a w filmie głos był zupełnie inny...

użytkownik usunięty
drake_5

Oglądanie filmów na Polsacie to masochizm. Staram się unikać seansów filmowych na tej stacji jak ognia.

Człowiek idzie sie wykapać na reklamach, wraca przed TV, patrzy a tu dalej reklamy, myśli że przegapił część filmu, ale nic bardziej mylnego gdyż to cały czas leci ten sam blok reklamowy. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Równie dobrze mogliby puścić ten film w kilku odcinkach co tydzień. Klimat byłby taki sam.

Na szczęście "Człowieka w Ogniu" zaliczyłem już kiedyś na DVD. Jak dla mnie rewelacyjne kino.

ocenił(a) film na 10

heeehhe w czasie reklam na polsacie to konia z wale 5 razy przychodze patrze dalej reklamy......

ocenił(a) film na 1
konrii_2

coś za czesto mi sie zdarza ze tacy jak badi nie łapią ironii.