PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107049}

Człowiek w ogniu

Man on Fire
2004
7,9 195 tys. ocen
7,9 10 1 194672
7,0 44 krytyków
Człowiek w ogniu
powrót do forum filmu Człowiek w ogniu

Inne?

ocenił(a) film na 10

Kto może polecić inne filmy tego typu? Ten jest :** 10/10 , Z góry dzięki za odpowiedź

Hisato

Jest kilka filmow podobnych do "Czlowieka w ogniu". Ale ja polecam takze film pt. "24 godziny" z Kavinem Baconem i z tą samą dziewczynką co gra z Denzelem w tym filmie. Tam także głownym wątkiem jest porwanie, ale jednak Man on fire podobal mi sie bardziej.

ocenił(a) film na 9
Ironman86

zgadzam się: "24 godziny" warto zobaczyć. a co do filmu to może "Urodzeni Mordercy" - dla mnie klasyka w najlepszym wydaniu:)

nie powinienem może Ci polecać tego filmu, bo dla mnie był tragiczny, ale jeśli interesuje Cię klimat podobny do "Człowieka..." to zerknij na "Domino"(w końcu ten sam reżyser). według mnie mocno przegięty ten film i może Cię tylko zniechęcić, ale jak chcesz:)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
krotens

A można wiedzieć, co było takiego tragicznego w DOMINO, bo ja odwrotnie najpierw zainteresowałem się DOMINO z racji roli Mickey Rourke, powiem sszczerze, żeto jest naprawdę niegłupia sensacja, wciągająca historia i przede wszystkim opowiedziana w niebanalny sposób no i świetnie zrealizowana, gra aktorów także trzyma wysoki poziom. A teraz właśnie biorę się za oglądanie „Człowieka w ogniu” tylko wciąż nie rozumie tego wieszania psów na DOMINO.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Hisato

Świetnym filmem sensacyjnym jest Sekcja 8 z doborową obsadą ...
Człowiek w Ogniu wymiata ^^