PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107049}

Człowiek w ogniu

Man on Fire
2004
7,9 195 tys. ocen
7,9 10 1 194649
7,0 44 krytyków
Człowiek w ogniu
powrót do forum filmu Człowiek w ogniu
christne13

trzeba przyznać ze rewelacja już dawno temu widziałem ten film i nawet w ostatniej scenie mogła się łezka w oku zakręcić całość świetnie nakręcona a pomysł sam sobie czyli porwanie nie był ambitny a wyrośl z tego niesamowity film

ocenił(a) film na 10
macix666

Świetna rola Denzela. Świetne zdjęcia, plenery. Zawsze na końcu płaczę. Uwielbiam ten film. Wracam do niego z sentymentem.

Aneczkaaaaa

nie dziwie sie naprawde dobry film jak moge to polece ci defendor film z tego roku alebo 2009 ale rewelacja

ocenił(a) film na 10
macix666

już zaznaczyłam do obejrzenia. dzięki ;)

Aneczkaaaaa

teraz ty polec mi cos ciekawego ?

ocenił(a) film na 9
Aneczkaaaaa

Chyba najlepsza rola Denzela W. w całej jego karierze. Film świetny, zapada w pamięci i chce się do niego wracać.

ocenił(a) film na 10
ukryty_w_miescie_krzyk

macix666 z nowości polecam film 127. ;) genialnie zrobiony obraz.

Aneczkaaaaa

podaj mijakies namiary gdzie ten film mozna sciagnac bo nigdzienie moge go znalesc

ocenił(a) film na 9
christne13

"arcydzieło!!!!"

christne13 ochłoń trochę, przeanalizuj film dowołując się do innych, jeśli innych tego typu nie było to nie używaj tego słowa, jeśli były to porównaj je ze sobą, odczekaj jakiś czas po seansie i wtedy napisz, podejrzewam, że "arcydzieło" mówisz po obejrzeniu co 3 filmu, później emocje opadają.
Nie masz żadnego argumentu co do nagłówka, nie napisałaś(łeś) nic. Po co ten temat? to jest spam imo...

ocenił(a) film na 10
joker_skater

macix666 ja oglądałam na stronie obcokrajowej. w kinie za niedługo powinien być.