PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107049}

Człowiek w ogniu

Man on Fire
2004
7,9 195 tys. ocen
7,9 10 1 194649
7,0 44 krytyków
Człowiek w ogniu
powrót do forum filmu Człowiek w ogniu

dobra rzecz

ocenił(a) film na 8

sprawna reżyserska ręka Tony'ego Scotta, Washington, Walken, Rourke, no i mała Dakota Fanning. niby to tylko remake ale dobrze opowiedziany, wciągający, z napięciem, budzący żywe emocje. jedno co mi przeszkadzało to sposób filmowania scen akcji - wyjątkowo drażniący i męczący. dla mnie średnio to efektowne gdy widz zaczyna się irytować, ale widac niektórzy maja na to inne spojrzenie. widać za stary na to jestem. ale mimo wszystko ode mnie 8/10 bo to jedna z ciekawszych i bardziej wciągających rzeczy z jakimi ostatnio się zetknąłem.

ocenił(a) film na 8
Caligula

Powiem Ci chopie, że... masz podobny temat poniżej :)

ocenił(a) film na 8
dKc

ja nie chłop, jeno szlachtazresztą jakie to ma znaczenie do czego on jest podobny - lepsze już jak ktos wypowiada swoje zdanie na temat filmu zamiast zakładania tematów dla półmózgów w stylu: "myslicie że Denzel Washington zagrał dobrze tą rolę? poniżej moja czołówka ulubionych aktorów: Al Pacino, De Niro..." - sranie po ścianie bandy gówniarzy z wodogłowiem.

ocenił(a) film na 8
Caligula

Po prostu szlachcicu chciałem zauważyć, iż ten temat nie wnosił nic nowego do rozważań na temat filmu oprócz tego, że Ci się podobał (mi zresztą też :)

A właśnie:
Myślicie, że Denzel Washington zagrał dobrze tą rolę? poniżej moja czołówka ulubionych aktorów:
Paris Hilton
Gwyneth Paltrow
Katarzyna Cichopek
Marcin Mroczek
Anna Mucha
oraz Ice Cube.

ocenił(a) film na 8
dKc

no dobra, tyle zrozumiałem, tylko dlaczego każda wypowiedź na temat filmu musi być rewolucyjna - poniżej nie zauważyłem żadnej z takowych.
a co do tych aktorów to... wstyd się przyznać, ale znam tylko Paltrow i Ice Cube'a (pobieżnie). a, no i Muchę. ale ona grała w filmach? myslałem żebyła tylko dziewczyną Wojewódzkiego...