PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=305388}

Człowiek ze stali

Man of Steel
2013
6,4 137 tys. ocen
6,4 10 1 137041
5,3 60 krytyków
Człowiek ze stali
powrót do forum filmu Człowiek ze stali

jak sądzicie co będzie lepsze? z jednej strony trochę szkoda że nie będzie kontynuacji
pierwszej części powrotu supermana ale z drugiej strony to dobrze bo na nowo będzie
można zobaczyć losy superbohatera ;d i jak sądzicie ? czy w tym filmie również zostanie
użyta muzyka z wszystkich serii ? ;d bo ja tego filmu bez niej sobie nie wyobrażam i nie czuł
bym tego klimatu co nadaje go ona w każdym filmie. ;]

ocenił(a) film na 5
Predator2012

Jestem pewien że utwór Johna Williamsa się pojawi. Moim zdaniem powinni zrobić serie supermana coś na styl batmana, taką samą serie 4 filmów nawiązujących do siebie z różnymi przeciwnikami.

użytkownik usunięty
Predator2012

Pytanie... Oczywiście że film Snydera zmiażdży tego przeciętniaka.

ocenił(a) film na 6

Niedawne dwa supermany mało co nie bije. High School Musical miałby niewielkie problemy. Jeśli Superman chce zaistnieć na nowo i wyjść z otchłani kiczu (dla mnie osobiście super man najbardziej kiczowaty superbohater, dziecko spięcia neuronów w mózgach twórców komiksowych i szaleństwa "proamerykańskiego"). Pytanie czy Man of Steel dorówna chociaż Spidermanowi. Porównywania do trylogii Nolana są i będą nie na miejscu.

Saddam_filmweb

Batman doczekał się dwóch rewelacyjnych filmów (i pewnie doczeka się i trzeciego), Spiderman trzech całkiem niezłych. Za supermanem jako superbohaterem również nie przepadam (dla mnie zawsze numerem 1 był Człowiek Nietoperz), ale jeden z Nolanów pracuje nad scenariuszem.. zobaczymy, ale nie powinno być aż tak źle.

Sebu_BGZ

A te dwa rewelacyjne Batmany to które? Powrót Batmana na pewno. Drugi to chyba Batman. Chyba, że Powrót Mrocznego Rycerza albo W Cieniu Czerwonego Kaptura albo Rok Pierwszy....

artein

he he he he herbata.

użytkownik usunięty
Sebu_BGZ

Jak nie sprecyzowałeś to pozostał najoczywistszy wybór - Burton!

Batman jest bardzo dobry, ale powrót juz niekoniecznie.

użytkownik usunięty
Sebu_BGZ

Powrót jest genialny w każdym calu i to jak dotąd najlepsze uchwycenie uniwersum Batmana :P

ocenił(a) film na 10
Predator2012

mam nadzieję że w nowym zwiastunie usłyszymy utwór Johana Williamsa ;]

ocenił(a) film na 8
Predator2012

haha jaja sobie robisz ?

Wystarczy że hans zimmer tam jest nie mówiąc o producencie Nolan - i jest na 100% 10x przewyższa poprzedniego supermena , a ty kur.. pytasz który lepszy ? 0,0

ocenił(a) film na 10
nea_filmweb

zobaczy sie

użytkownik usunięty
nea_filmweb

Nolan jest producentem i tworzy z Goyer'em scenariusz, do tego Zimmer i Snyder na pokładzie...w końcu dostaniemy solidny film o Supermanie, bo ten ostatni to jakaś kpina.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysiek1986_86

Ten "pedał" nakręcił dwie pierwsze (i najlepsze) części X-Menów które zbyt "pedalskie" się nie wydawały, więc nie wiem co orientacja seksualna ma do tego.

Wg. mnie MOS nawet jak okaże się niewypałem (w co wątpię) to i tak będzie lepszy od poprzednich produkcji. Kinowe eSy zawsze ssały i tylko cudowny motyw przewodni Williamsa pozwalał wytrwać mi do końca. Do dziś nie mogę zrozumieć fenomenu filmu Donnera.