Supermena w tym filmie powinien zagrać Tom Welling
aktor który wcielą się w młodego Supermana w serialu "Tajemnice Smallville"
Bardzo lubię Smallville, ale wydaje mi się, że Welling by się nie zgodził. I tak już jest znany na świecie właśnie dzięki roli młodego Clarka Kenta, i chyba raczej wolałby zasłynąć z czegoś innego. Niektórzy mogliby też potraktować ten film jako część serialu (właśnie ze względu na Wellinga) i brak aktorów grających pozostałe role mogło by nieco denerwować. Jeśli mieliby już zaangażować do tego projektu właśnie jego, dobrze by było gdyby zaangażowali też chociaż kilku innych aktorów z serialu (choćby np Eryca Durance grająca rolę Lois Lane).
tak, jeśli mieliby jako Clarka zrobić Toma to Erica koniecznie musiałaby się pojawić. To najlepsi filmowi Clark i Lois!! Jestem jak najbardziej za Wellingiem, idealnie pasuje do roli Supermana:)
"To najlepsi filmowi Clark i Lois!!"
Oj tak :) On by się nadawał, ale jak mówiłam wcześniej, wątpię by się zgodził...
nigdy nic nie wiadomo;]
gdzieś czytałem właśnie o tym że mają Tomem zrobić kinowego Supermana
może to właśnie ten;p a Erica pasuje do roli Lois idealnie ;]
w filmie mogli by też dać Chloe (Alison) dzięki temu film by był najlepszym filmem o Supermanie
ale sądzę, że wtedy fani komiksów nie byliby zachwyceni... Cóż, sądzę, że do filmu powinni choć zatrzymać Toma i Ericę:)
nie mieli by byc zachwyceni ze względu na Chloe? Ja natomiast czytałam że właśnie przez postać Chloe ze "Smallville" twórcy komiksu zdecydowali się ją "ożywić" właśnie komiksie :) Na jednej ze stron fanowskich jest nawet grafika tej oto postaci. No i tak jak serialowa Chloe ma być ona przyjaciółką Clarka z liceum, i też ma ją coś łączyć z Olsenem. :))
wiem, że jest już w komiksie, ale to w nowej wersji. Chodziło mi głównie o fanów starej wersji Supermana:) Chloe dopiero teraz się pojawiła i niektórym może się nie spodobać nowa wersja. Poza tym Smallville się jeszcze nie skończyło i nie wiadomo jak twórcy poprowadzą wątek Chloe (na razie zniknęła). A twórcy "Man of steel" raczej nie mają całego roku na czekanie co się stanie w Smallville:) Ja oczywiście byłabym zachwycona powrotem wszystkich postaci serialu na duży ekran:)
Rozumiem :)) Myślałam że mowa ogólnie o fanach Supermana xD
Ja również byłabym tym zachwycona xD Fanów Smallville napewno inni aktorzy grający ich ukochane postacie (tak mam na myśli w moim przypadku Lois Lane xD ) mogliby wręcz irytować.
no właśnie:) Dla mnie Lois Lane pozostanie Erica:) Tak samo jak reszta bohaterów Smallville:) Przez te X lat się do nich strasznie przyzwyczaiłam:)
Tom jako Superman jest świetny... ale Erica mnie denerwuje... a raczej kreacja tej postaci w Smallville (choć przez ostatni sezon może 2 zaczęła mi już pasować). Jak dla mnie najlepszą Lois była Teri Hatcher z Lois & Clark :) a i Dean Cain nie był złym Supermanem :)
musze przyznać że kreacja Clarka Kenta w pierwszych filmach o Supermanie mnie rozbrajała :) robił z siebie zbyt wielką ciotę :) nie mógłbym wytrzymać gdyby w Smallville też był aż taką ofermą jako Clark :)
Nie ma na to szans. Welling już jakiś czas temu powiedział, że nie wyobraża siebie w kostiumie i jest tym pomysłem przerażony. Dlatego między innymi nie będzie też kolejnego sezony Smallville.
Niestety nie bedzie Supermana grał Tom Welling a szkoda :( Tylko jakis Henry Cavill
Bardzo dobrze, że Welling nie zagra Superman'a...
Zresztą, skąd nawet taki pomysł ? Przecież Smallville, to produkcja jednej z amerykańskich kablówek, która nigdy z biznesem kinowym nie miała do czynienia.
A ja sie bardzo ciesze,że gra inny aktor.Jak widze fani tajemnic smallville chcieli by zrobić z man of steel kolejny odcinek ich kochanego serialu.
A ja się pytam:po co?
Przecież to ma byc nowe spojrzenie na supermena,gdyby przenieść tam calą obsade z serialu to wyszloby mizernie i nie wrózył bym produkcji sukcesu