Dziwnie się z tym czuje ze film w sumie napędza motyw śmierci Tchali. Jednocześnie to dziwne dla mnie ze ten film napędza taka tragedia jak śmietć chadwicka, ale z drugiej widać ze film odda mu tym filmem chłód i to nawet bardzo dużym stopniu - piosenka w zwiastunie nie bywale trafia do serca z łza w oku. Wątek zapowiada się epicko - wojna między wakandą Atlantyda i reszta świata będzie stawka. Ironheart i Namor super się prezentują. Miałem raczej do tego filmu meh a teraz jest hype i to mega
Mam trochę inne zdanie (oczywiście szanuję Twoje), ale nowy zwiastun do Black Panther 2 wygląda wspaniale, ale... no właśnie, zabicie T'Challi off screen to najgorsze co mogli zrobić. Osobiście jestem fanem recastu i oddaniu hołdu aktorowi poprzez kontynuowanie jego dzieła, dodatkowo pozwala to na większą wolność kreatywną. Prawda jest też taka, że my widzowie nie jesteśmy kretynami, a argument: "widz się pogubi jeżeli zmienimy aktora" jest bezzasadny.
Nie mam żadnych oczekiwań co do tego filmu. Poprzednio kampanię nakręcał chadwick jako Pantera, wszyscy chcieli go wtedy zobaczyć. Tutaj mam wrażenie że będzie znacznie więcej się działo ale z drugiej nie ma tu głównego bohatera. Niby Letitia Wright ma nim być ale dla mnie to wciąż epizodyczna postać