Według Was, jak powinien się skończyć odcinek? Dobrze wiemy, że końcowo nasz wybór nie ma znaczenia- tak jak w grze Stefana - bo twórcy mają już na nas plan. U mnie było to poćwiartowanie ojca i sukces gry. Widziałam także scenę w celi, jednak przeczytałam, że były osoby z jeszcze innym zakończeniem, więc chyba muszę wrócić do odcinka i obejrzeć jeszcze raz :)
A więc, które zakończenie jest najbardziej trafne?
Zakończenia przez które nas nie cofało do przeszłości były dwa jedno po sukcesie gry lądowaliśmy w czasach współczesnych i niszczyliśmy komputer oraz drugie gdzie Stefan ginął podczas rozmowy z "psycholog"
no właśnie ja nie trafiłam na śmierć z panią psycholog :( a chyba jednak nie chce mi się teraz powtarzać całego odcinka, więc liczę na to, że ktoś wstawi gdzieś to zakończenie na YouTube.
U mnie gra nie była sukcesem, a "film" zakończyłem u Pani psycholog, kiedy ojciec wyprowadzał mnie od niej :/
U mnie zakończenie to odnalezienie króliczka, wsiadł do pociągu z matką i zginął z nią/ umarł w gabinecie pani prycholog. Widziaĺam też zakończenie w celi po zabiciu ojca popielniczką. Reszty zakończeń raczej nie zobaczę, aż tak mnie nie zachwyciło żeby wracać kolejny raz przez cały film...
dokładnie o odnalezienie króliczka mi chodziło, po zakończeniu w celi (co często się zdarzało) cofało nas do poprzedniego kluczowego kroku więc ciężko to traktować jako koniec
Ciężko też powiedzieć które zakończenia były faktycznie tymi czy te wszystko po których pojawiał się przycisk z napisami czy te w których napisy zaczeły się przeplatać akcją filmu, dwa takie znalazłem
Chyba jeszcze parę razy zobaczę, skoro są tak różne zakończenia :D.
U mnie się zakończyło w gabinecie Pani psycholog jak chciał wyskoczyć przez okno i okazało się, że był aktorem - ktoś jeszcze coś takiego miał :D?
tak tak miałem tylko z tego co pamietam wtedy była możliwość cofnięcia się wstecz
u nas zabił ojca popielniczką i skończył w więzieniu z załamaniem nerwowym, a grę oceniono na 2,5/5 gwiazdek
Widziałam dwa zakończenia, jedno z więzieniem i drugie z nagła śmiercią u pani psycholog bo znalazł króliczka
U mnie zrobił rozpierduche w gabinecie lekarki po tym jak opowiedział że steruje nim ktoś z Netflixa, ojciec dostał po jajach i wyprowadzili go z gabinetu :)
Jak pokazuje "graf" fanów z reddita, odcinek ma 13 zakończeń. Jak wy oglądalnoście, nie dochodząc do wszystkich? Naciskaliscie Exit to credits? :o Zawsze była opcja powrotu i innego biegu zdarzeń, aż do wyczerpania zakończeń, po których automatycznie pojawiały się napisy na czarnym tle :)
dokładnie, nie ogarniam jak niektórzy zadowolili się 1/10 produktu i po 1 max 2 zakończeniach kończyli seans :P
U mnie po śmierci u pani psycholog automatycznie pojawiły się napisy...No całego filmu od początku już nie miałam serca oglądać.