PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=818016}

Czarne lustro: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch
2018
6,9 75 tys. ocen
6,9 10 1 75029
5,8 54 krytyków
Czarne lustro: Bandersnatch
powrót do forum filmu Czarne lustro: Bandersnatch

Według Was, jak powinien się skończyć odcinek? Dobrze wiemy, że końcowo nasz wybór nie ma znaczenia- tak jak w grze Stefana - bo twórcy mają już na nas plan. U mnie było to poćwiartowanie ojca i sukces gry. Widziałam także scenę w celi, jednak przeczytałam, że były osoby z jeszcze innym zakończeniem, więc chyba muszę wrócić do odcinka i obejrzeć jeszcze raz :)
A więc, które zakończenie jest najbardziej trafne?

ocenił(a) film na 8
nadiauke

Zakończenia przez które nas nie cofało do przeszłości były dwa jedno po sukcesie gry lądowaliśmy w czasach współczesnych i niszczyliśmy komputer oraz drugie gdzie Stefan ginął podczas rozmowy z "psycholog"

ocenił(a) film na 9
_Adix_

no właśnie ja nie trafiłam na śmierć z panią psycholog :( a chyba jednak nie chce mi się teraz powtarzać całego odcinka, więc liczę na to, że ktoś wstawi gdzieś to zakończenie na YouTube.

ocenił(a) film na 6
_Adix_

U mnie gra nie była sukcesem, a "film" zakończyłem u Pani psycholog, kiedy ojciec wyprowadzał mnie od niej :/

ocenił(a) film na 7
_Adix_

U mnie zakończenie to odnalezienie króliczka, wsiadł do pociągu z matką i zginął z nią/ umarł w gabinecie pani prycholog. Widziaĺam też zakończenie w celi po zabiciu ojca popielniczką. Reszty zakończeń raczej nie zobaczę, aż tak mnie nie zachwyciło żeby wracać kolejny raz przez cały film...

ocenił(a) film na 8
lamia

dokładnie o odnalezienie króliczka mi chodziło, po zakończeniu w celi (co często się zdarzało) cofało nas do poprzedniego kluczowego kroku więc ciężko to traktować jako koniec

ocenił(a) film na 8
_Adix_

Ciężko też powiedzieć które zakończenia były faktycznie tymi czy te wszystko po których pojawiał się przycisk z napisami czy te w których napisy zaczeły się przeplatać akcją filmu, dwa takie znalazłem

ocenił(a) film na 10
nadiauke

Chyba jeszcze parę razy zobaczę, skoro są tak różne zakończenia :D.
U mnie się zakończyło w gabinecie Pani psycholog jak chciał wyskoczyć przez okno i okazało się, że był aktorem - ktoś jeszcze coś takiego miał :D?

ocenił(a) film na 8
krycha500

tak tak miałem tylko z tego co pamietam wtedy była możliwość cofnięcia się wstecz

ocenił(a) film na 9
nadiauke

u nas zabił ojca popielniczką i skończył w więzieniu z załamaniem nerwowym, a grę oceniono na 2,5/5 gwiazdek

ocenił(a) film na 8
Puszewa

Widziałam dwa zakończenia, jedno z więzieniem i drugie z nagła śmiercią u pani psycholog bo znalazł króliczka

ocenił(a) film na 10
nadiauke

U mnie zrobił rozpierduche w gabinecie lekarki po tym jak opowiedział że steruje nim ktoś z Netflixa, ojciec dostał po jajach i wyprowadzili go z gabinetu :)

ocenił(a) film na 9
nadiauke

Jak pokazuje "graf" fanów z reddita, odcinek ma 13 zakończeń. Jak wy oglądalnoście, nie dochodząc do wszystkich? Naciskaliscie Exit to credits? :o Zawsze była opcja powrotu i innego biegu zdarzeń, aż do wyczerpania zakończeń, po których automatycznie pojawiały się napisy na czarnym tle :)

ocenił(a) film na 9
Codebreakeer

dokładnie, nie ogarniam jak niektórzy zadowolili się 1/10 produktu i po 1 max 2 zakończeniach kończyli seans :P

ocenił(a) film na 7
RaboPL

U mnie po śmierci u pani psycholog automatycznie pojawiły się napisy...No całego filmu od początku już nie miałam serca oglądać.

ocenił(a) film na 10
Codebreakeer

U mnie tez, 2 razy pojawiła się chyba opcja "cofnięcia" do jakiegoś punktu, a potem po kolejnym razie napisy końcowe. Ostatecznie oglądałam film 2 razy i w sumie chyba ze 4-5 zakończeń mi się udało zobaczyć ;)