PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31325}

Czarnoksiężnik z Oz

The Wizard of Oz
1939
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 29256
7,8 44 krytyków
Czarnoksiężnik z Oz
powrót do forum filmu Czarnoksiężnik z Oz

Uwielbiam ten film bo ma swój urok. Pamiętam jak co roku w czasie Bożego Narodzenia stcja TNT emitowała go w późnych godzinach wieczornych, zawsze z niecierpliwością się go wyczekiwało. Bardzo dobra rola Judy Garland!

Donnie_D_

Racja romat stacja telewizyjna TNT późnymi wieczorami w Boże narodzenie puszczała Oza to było super wspomnienie pamiętam że prócz Czarnoksiężnika leciał tam WWF Wrestling bardzo lubiałem to oglądaćten TNT to dzisiejszy TCM był od 21.00 chyba wcześniej też Cartoon Netwoork ale nie wiem czy pamiętasz był w języku angielskim :) pozdro

Donnie_D_

Racja roman stacja telewizyjna TNT późnymi wieczorami w Boże narodzenie puszczała Oza to było super wspomnienie pamiętam że prócz Czarnoksiężnika leciał tam WWF Wrestling bardzo lubiałem to oglądaćten TNT to dzisiejszy TCM był od 21.00 chyba wcześniej też Cartoon Netwoork ale nie wiem czy pamiętasz był w języku angielskim :) pozdro

ocenił(a) film na 10
Gepard

mi też sie podobał ten film i kojarzy mi się z beztroską i młodością gdy ten film oglądałem od 3 nad ranem na TNT, jeszcze zanim zaczął się cartoon network. Ach , musze obejrzeć go ponownie bo już prawie nie pamiętam.

Donnie_D_

oh tak...Pamiętam jak bylam malutka i non stop to oglądałam. świetny film! A oprócz tego kochałam jeszcze ,,Labirynt" w reżyseri Jima Hensona. :)