to jakaś porażka, jest przecież tyle możliwości żeby ten tytuł nie brzmiał tak nijako .. ehh :/
Nie tyle nijako, co jak każdy jeden głupi kom rom dla trzynastolatek, którym mam nadzieję ten film nie jest.
myślę, że ludzie słysząc "Czas na miłość" od razu film skreślają.. :/
podobnie zje*ali z "To właśnie miłość" - tytuł też mało ambitny, ale film genialny..
A jaki tytuł zaproponujesz dla filmu o podróży w czasie i miłości? wg mnie właśnie ten jest świetnie dobrany, a że mało chwytliwy... a gdyby tytuł przetłumaczyć dosłownie, brzmiałby "o czasie", lepiej? nie za bardzo :)
Właśnie nie! Jak kupowałem bilety na ten film to miałem mieszane uczucia. Spodziewałem się kolejnej komedii miłosnej, z tą samą starą jak świat kinematografii fabuła tylko z innymi aktorami i widokami... a tu miłe zaskoczenie. Dodam, że film jest świetny...
Ja odnoszę takie wrażenie, że jeśli w tytule filmu występuje słowo 'miłość' to jest on od razu jest szufladkowany jako TANIA komedia romantyczna.. I myślę, że w tym przypadku nawet to dosłowne tłumaczenie, które też szału nie robi "O czasie" mogłoby rzucić na ten film lepsze światło .. :)