Zbyt duża częstotliwość czerwonowłosych osób. Czy sponsorem filmu był Angielski Związek Rudych?
A czy pozostałe filmy posiadają związki szatynów, blondynów, ew. łysych? Bo jeśli tak to może masz iż rację.
Jedź mieszkać w Szkocji lub Irlandii, tam Twoje problemy i brak tolerancji każdy będzie mieć w du.pie :]
długo musiałem czekać aż ktoś nazwie mnie atolerancyjnym xd podciągnij ten wpis pod homofobię i będę spełniony.
Doczekałeś się <fanfary> :) Irytują mnie osoby którym przeszkadza odmienność i jak ty muszą się tym podzielić. To takie typowo polsko-wiejskie myślenie :)
Prosze tu antypolskiej propagandy nie siać i nie wplatać słowa "polsko" w obraze :) Po co to ? Są takie mądre słowa na takie sytuacje, których można użyć :)
Nie sieje antypolskości ale stwierdzam fakt. Bądź rudym dzieckiem i dorastaj część czasu w Polsce a część za granicą- zobaczysz OGROMNĄ różnicę. Pozdrawiam :)
Tak ja to rozumiem :D Rozumiem początek dyskusji i bym był bardzo za pani/pana stroną, po prostu bardzo mi nie odpowiadają stwierdzenia tego typu. Niby nie szkodliwe ale jak ktoś z zagranicy usłyszy jak Polak na Polaka tak mówi to później też ma spaczone zdanie :) Tak mi sie wydaje. Pozdrawiam :)