Czas na miłość

About Time
2013
7,6 205 tys. ocen
7,6 10 1 205171
7,1 44 krytyków
Czas na miłość
powrót do forum filmu Czas na miłość

Może.
Dowodem na to ten film właśnie.
Ta grzywka, te spódnice, te kudły na głowie.
Fuj.

ocenił(a) film na 8
AutorAutor

Nie może.
Niesamowicie sympatyczna i aż trudno oderwać od niej oczu - piękny uśmiech :)

Sier

Według mnie, również wygląda ślicznie i uroczo. Grzywka nie jest taka znowu najgorsza...

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

A moim zdaniem w tym filmie wygląda przepięknie. W taki niewymuszony, delikatny sposób sprawia, że nie można oderwać od niej oczu. Dzięki brakowi makijażu i skromna ciuchy tylko eksponują jej uroczy uśmiech i lśniące oczy. Wygląda o niebo lepiej, niż np. we "Wrednych Dziewczynach", gdzie była mocno umalowana i ubrana a'la barbie.

ocenił(a) film na 9
Irma100

Wyszło kompletnie niegramatycznie. Zamiast "Dzięki brakowi makijażu" powinno być "Brak makijażu".

A moim zdaniem w tym filmie wygląda przepięknie. W taki niewymuszony, delikatny sposób sprawia, że nie można oderwać od niej oczu. Brak makijażu i skromne ciuchy tylko eksponują jej uroczy uśmiech i lśniące oczy. Wygląda o niebo lepiej, niż np. we "Wrednych Dziewczynach", gdzie była mocno umalowana i ubrana a'la barbie.

ocenił(a) film na 7
Irma100

"Wredne dziewczyny"? Po co sięgać tak daleko? To było lata temu.
Wystarczy obejrzeć "O północy w Paryżu", albo "Namiętność" by zobaczyć, że ta dziewczyna lśni. I to nie tapetą, nie makijażem, ale naturalnym pięknem. Nie chodzi wcale o kolor włosów (w wyżej wymienionych była blondynką), jest śliczna także w "Red Eye" czy "Rodzinnym domu wariatów". Nie proszę o wiele.
Niech tylko... umyje włosy.

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

W tych filmach także wyglądała ślicznie (przecież to Rachel, ona zawsze wygląda ślicznie!), ale moim zdaniem zdecydowanie lepiej w About Time.

ocenił(a) film na 7
Irma100

Tłuste włosy. Fuj.

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

Nie tłuste, tylko naturalne, niemodelowane, nie kręcone/prostowane. Takie, jakie noszą zwykłe dziewczyny, nie gwiazdy filmowe.

ocenił(a) film na 7
Irma100

Nie zwykłe, tylko fleje.
Ja tam jestem za myciem włosów.

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

Tak, ja też. Ale chyba nie wiesz, jak umyte włosy wyglądają.

ocenił(a) film na 7
Irma100

Włosów u mnie dostatek, ale i twoje przyjmę jako wróżbę zwycięstwa:-)