Czas zabijania

A Time to Kill
1996
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83381
6,3 25 krytyków
Czas zabijania
powrót do forum filmu Czas zabijania

eeee tam...

ocenił(a) film na 5

no jak dla mnie to nuda. i ten matju mak cos tam to slaby aktor jest. a spejsi tez nie powalil...

synegdocha

Wogóle koleś nie wiem o co ci chodzi?Jak ten film cię nie powalił to który może Rambo 5!Ten film nie jest wogóle nudny.I naucz się pisać

ocenił(a) film na 8
FCB21

FCB21 czemu piszesz, że koles ma sie nauczyć pisać, skoro sam nie potrafisz? 'W ogóle' nie 'wogóle'. Nie zgrywaj bystrzyka, bo nim nie jesteś.

I ludzie zmądrzejcie trochę. Osobiście uważam, że film jest niesamowity. Ale to nie znaczy, że będę rzuczać się z kłami na każdego, kto ma inne zdanie, tak jak wy.

Gośc ani nikogo nie obraził, ani nie klnął, a to rzadkośc przy krytyce w dzisiejszych czasach, więc rodzi sie moje pytanie: Co z wami ludzie?

synegdocha

To sobie obejrzyj jeszcze raz straszny film 4, pewnie tam znajdziesz swietna gre aktorska i bedziesz mial ubaw po pachy.

ocenił(a) film na 8
bolek_13

Moim zdaniem film ak najbardziej udany. Dobra gra aktorska, ciekawy temat i realizacja. Wszystko podane bez zadnych idiotyzmów - dosyć realistycznie znaczy sie...polecam

ocenił(a) film na 8
synegdocha

No wlasnie... Nie wiem co tacy bezmozgowcy jak ty robia na tej stronie...Nie dosc ze nie znasz nazwisk aktorow, to jeszcze masz czelnosc komentowac (zasmiecac strone) swoimi komentarzykami za 3 gr. Sluchaj jesli ja nie znam imiona i nazwiska aktora to go nie oceniam, a ty tylko sie zblazniles swoja opinia.

"WIĘCEJ MYŚL, MNIEJ KOMENTUJ" - moja rada na przyszlosc dla ciebie

użytkownik usunięty
paolka16

..ale niech Pan mi nie udziela rad to Pan stoi przed komisja nie ja... czasy sie zmieniaja ale Pan jest ciagale w komisjach.:) od tak mi sie jakos skojarzyło:)

użytkownik usunięty

Film oobejrzalem po dluugiej przerwie po raz drugi i uwazam za rewelacje temat scenariusz plajade aktorow i ich swietna gre.
Poprostu klasyka.