no jak dla mnie to nuda. i ten matju mak cos tam to slaby aktor jest. a spejsi tez nie powalil...
Wogóle koleś nie wiem o co ci chodzi?Jak ten film cię nie powalił to który może Rambo 5!Ten film nie jest wogóle nudny.I naucz się pisać
FCB21 czemu piszesz, że koles ma sie nauczyć pisać, skoro sam nie potrafisz? 'W ogóle' nie 'wogóle'. Nie zgrywaj bystrzyka, bo nim nie jesteś.
I ludzie zmądrzejcie trochę. Osobiście uważam, że film jest niesamowity. Ale to nie znaczy, że będę rzuczać się z kłami na każdego, kto ma inne zdanie, tak jak wy.
Gośc ani nikogo nie obraził, ani nie klnął, a to rzadkośc przy krytyce w dzisiejszych czasach, więc rodzi sie moje pytanie: Co z wami ludzie?
To sobie obejrzyj jeszcze raz straszny film 4, pewnie tam znajdziesz swietna gre aktorska i bedziesz mial ubaw po pachy.
Moim zdaniem film ak najbardziej udany. Dobra gra aktorska, ciekawy temat i realizacja. Wszystko podane bez zadnych idiotyzmów - dosyć realistycznie znaczy sie...polecam
No wlasnie... Nie wiem co tacy bezmozgowcy jak ty robia na tej stronie...Nie dosc ze nie znasz nazwisk aktorow, to jeszcze masz czelnosc komentowac (zasmiecac strone) swoimi komentarzykami za 3 gr. Sluchaj jesli ja nie znam imiona i nazwiska aktora to go nie oceniam, a ty tylko sie zblazniles swoja opinia.
"WIĘCEJ MYŚL, MNIEJ KOMENTUJ" - moja rada na przyszlosc dla ciebie
..ale niech Pan mi nie udziela rad to Pan stoi przed komisja nie ja... czasy sie zmieniaja ale Pan jest ciagale w komisjach.:) od tak mi sie jakos skojarzyło:)