PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Bajer :)

ocenił(a) film na 10

Bardzo podobał mi sie ten film. Ten taniec, piosenki. Płakałam kilka razy na tym filmie i pomyśleć, że jak przyniosłam go do domu to nie myślałam, że wytrzymam i oglądnę cały film, a wciągnął mnie :)) Tylko trochę dziwne były te odgłosy błyskawic jak powiedzieli coś ważnego, strasznego hehehe. Uwielbiam ten film, stale oglądam najlepsze momenty. Opisałam ten film na moim blogu o filmach tanecznych, zapraszam. www.taniec-w-filmach.blog.onet.pl

ocenił(a) film na 5
Feniks_3

Film moze nie jest najgorszy, ale przereklamowany, przyznam szczerze ze chetnie usiadlam do obejrzenia go, ale mimo ciekawosci zasnelam za pierwszym podejsciem, chociaz cala oprawa filmu swietna moim zdaniem, to fabula nie jest najepsza...5/10 jak dla mnie

Feniks_3

ja tez płakałam na tym filmie ale ze śmiechu xD nie no nie chce tutaj na rasistke wyjsc, ale kino Bollywoodzkie w ogóle jest dosc specyficzne i mnie ta specyfika rozwala po prostu :D
niemniej musze przyznac ze film zły nie był.i cholera, wciagnał mnie! :D był długi i myslałam ze sie wynudze (ale ze to jeden z "ulubienszych " filmow mojej przyjaciolki obiecałam obejrzec^^) a tu taka niespodzianka - nawet nie zauwazyłam kiedy dobujał sie (w rytm indyjskiej muzyki) do konca :D
u mnie ma 5, co podobno oznacza "ok", bo uwazam iz w istocie jest to film całkiem do obejrzenia;)