PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

której ten film nie przypadł do gustu. Nie wiem dlaczego, ale kompletnie mi się nie podobał ten film, chociaż fakt faktem - nie widziałam zakończenia. Ale po prostu bym nie dotrwała. Dla mnie nudy, nudy i jeszcze raz nudy...

ocenił(a) film na 2
Anulka_2

nie jesteś jedyna, ja zasnąłem po 1.5 godziny

Anulka_2

Trzeba przyznac ze poczatek filmu byl troche nudny, ale jak to zawsze bywa koncowka jest najwazniejsza wiec szkoda ze akurat konca nie widzialkas bo zapewniam ze byl on bardzo ciekawy. No chyba ze film w ogole ci sie nie podobal. Ja nie usnelam;p Pozdrawiam

Jacky_Firth_Northam

Często jest tak,że w bolly-filmach przez pierwsze 1.5 godziny mało się dzieje. Ale ja i tak oglądam zawsze z zapartym tchem i mi to nie przeszkadza :)a piosenki są super :) uwielbiam ten film,pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Anulka_2

Ciekawe, bo mi się właśnie pierwsze półtorej godziny najbardziej podobały, a już niektóre wątki w II części mi się strasznie dłużyły.

ocenił(a) film na 1
Elizeusz

Ja też nie trawię tego filmu i tych piosenek . Niewiem jak coś takiego można oglądać 4 godz. ale to zalezy od gustu . Najgorsze są te piosenki . Brzydko śpiewają . Chociaż lubię nawet miusicale np. nie mogę się doczekać kiedy obejrzę Sweeney'go Todd'a z Johnnym Deppem napewno będzie fajnie śpiewał szczególnie że ma taki fajny głos xD pozdr.

ocenił(a) film na 2
Anulka_2

Ja oglądałam w TV i zasypiałam w połowie, i nie wytrzymałam i przełączyłam bo tego się nie dało oglądać... nudny film... jeszcze nigdy nie zasnęłam na filmie:D A to świadczy tylko o tym że film jest kompletnie do bani:D

Mala_Lady_Punk

ja jak pierwszy raz ogladałam ten film też mi sie nie podobał a wszystko przez to ze przewijałam piosenki...
gdyby moja kolezanka mnie nie zmusiała do ogladniecia raz jeszcze tego filmu nie była bym teraz fanką bolly i po tym drugim razie bardzo go polubiłam i potrafiłam go ogladać co dziennie wiec jak miecie ochote to zachęcam zeby jeszcze raz go ogladnąc bo to naprawde najlepszy film bolly jaki ogladałam moze poza gdyby jutra nie było bo to jest mój ulubiony film ale KKKG jest zaraz po nim:D