PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

To najpiekniejszy film jaki ogladalam.Piosenek z filmu slucham non stop;) Film ogladalam 5 razy i za kazdym razem rycze jak bóbr.Glowna role gra oczywiscie megaprzystojny Shahrukh Khan. Swietny aktor."Gdyby jutra nie bylo"-film z jego udzialem zarowno piekny jak i "Czasem slonce,czasem deszcz". Pzdr.Ruda=)

ruda1314

Masz piosenki z filmu czasem słońce czasem deszcz? Proszę prześlij mi je na e-mail justysia0004@interia.pl Szukam tych piosenek na necie, ale ich nie moge znaleźć w całości są jedynie tylko krótkie fragmenty.

ruda1314

tez bym prosil zebys mi przeslala mi ta sciezke dzwiekowa jezeli masz oczywiscie masz czas i checi:/bardzo bym prosil-moj mail-mike47@o2.pl

ocenił(a) film na 7
mike47

Można ściągnąć z DC ja tak zrobiłam mogę wam przesłać ale nie mam dwóch piosenek tych co są z Kareeną i Roshanem.

ocenił(a) film na 8
LeNa__

a ja mam właśnie te dwie;) Moja ulubiona to Bole Churiyan;p
mozecie wszystko sciagnoc z Aresa wystarczy wpisac w google : ares i jak znajdzie to pobrac,programik jest bezplatny i swietny,mozna sciagnac wszystko,polecam;p
jak cos to moge komus wyslac te piosenki,prosze tylko wyrazic chec na tym forum;p
pzdr

Bellamy

no tak tak ;)każdy sobie może ściągnąć z aresa. Ja naprzykład mam ten film od koleżanki mojej starszej siostry:):):):):)

ruda1314

Ja też bym bardzo prosiła o przesłanie mi ścieżki dźwiękowej. Mój adres to: katarzyna2202@wp.pl

ocenił(a) film na 9
Czarownica_z_Elektryka

http://www.apunkabollywood.com/browser/category/view
Z tej strony mozna pobierac muzyke filmowa.. wiec do dziela ;)

ruda1314

Film przepiękny :*..ścieżki dźwiękowe (często słucham)..
Zwykle nie rozklejam się zbyt szybko, ale na tym filmie pierwsza scena >>>a ja już ryczałam, jak bóbr!!!:,,(...
Poecam!!!

ruda1314

Witam wszystkich :D czy ktos mogłby byc tak miły i wysłac mi scieszke dzwiekowa z tego filmu bede bardzo wdzieczna Serdecznie Pozdrawiam mój meil: Blanka27@wp.pl Czekam z niecierpliwoscią:D

Blanka27

Wszystkie piosenki zostaly usuniete z mojego komputera,gdy zostal on resetowany;( :/ <zly> Jak zwykle nie po mojej mysli... Chociaz nie zawsze;) Niestety,juz nikomu nie przesle tych swietnych piosenek;/ ;(
Pozdrawiam:*:*

ruda1314

to masz gust dziewczyno... matko kochana ile ty mozesz miec lat ze ci sie to podoba 9,10??? Kicz, tanie łzy, lateksy i najkiczowatsze i bezsensowne sceny na pustyni-te niby "wypełnione romantyzmem", babki jak z agencji towarzyskiej zero naturalnosci, wszysciutko jest zrobione, to jest dobre na bajke dla dzieci, jakby zrobic z tego film animowany a nie normalną produkcje, jeszcze tyle kasy w to utopić... serce sie kraja.... aczkolwiek lubie niektore utwory ze wzgledu na to ze w ogole lubie indyjska muzyke, ale nic poza tym...tragedia, zalamka,mogila...

ocenił(a) film na 7
Secret_Fairy

Secret Fairy - wypowiadając się, tak potwierdzasz tylko moje zdanie, na temat ludzi, którzy się na tych filmach nie znają. Nic nie wiesz, ale największy krytyk się znalazł. Weź może do przedszkola się wróć co?
Nie umiesz uszanować gustów innego, i kto tu zachowuje się jak dziecko, w tej sytuacji?
Żałosne...

ocenił(a) film na 10
ruda1314

drugi film obok Nigdy nie mów żegnaj(Kabhi Alvida Naa Kehna) ktoremu daje 10 :)
sadze ze ten film ma najlepszy zestaw pisoenek ze wszystkich w bolly(piosenka Hrithika Roshana,ja ja zwe Baha Vaha Ramdzi-rozwala mnie do lez,oczywiscie ze smiechu:D.
co tu duzo mowic aktorska obsada i dobrze pograli.
duzo dramatyzmu i milosci.
tak czyowak kobieta zawsze moze miec ostatnie zdanie,nawet w indiach gdzie tak propaguja wladcza moc slow i woli mezczyzny :)

ocenił(a) film na 10
pol444

NO I TO JEST TEMAT Z SENSEM I TEN MI SIE PODOBA A NIE TO CO JEST NA SAMEJ GORZE "najbardziej kiczowaty film jaki ogladalam...."

POZDRO!!!

ocenił(a) film na 10
ruda1314

Na pewno wiesz , ta piosenka która śpiwał ten chłopic w szkole o Indiach . Nie wiesz jak się nazywa albo gdzie ją mogę oglądać ?? Z góry dzięki

użytkownik usunięty
Wercialol1

to hymn Indii.. :] znajdziesz go wszędzie, nawet na yt'bie ;)

ocenił(a) film na 10

Dzięki wielkie :) :):):) ...