PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Drodzy ludzie...jestem wlasnie po trzecim seansie tego filmu (na przestrzeni 4 lat ;) i pomyslalem, ze wpadne tu na chwile - mnostwo negatywnych komentarzy. Dlatego prosze -

NIE OGLADAJCIE TEGO FILMU W TV ANI W SLABEJ JAKOSCI DVD!!!!!!

Kiedys dorzucany byl do jakiejs gazety. Widzialem wczesniej, bardzo mi sie spodobal, chetnie kupilem gazete. Po jakims czasie chcialem wlaczyc znajomej to dvd - spodziewalem sie bardzo dobrej jakosci. Wlaczylem, po 10 min wylaczylem i wlaczylem stara. Jakosc dzwieku fatalna - beznadziejne jakosciowo stereo, lektor jeszcze bardziej pogorszyl sprawe. Do filmu nie trzeba mnie juz bylo przeciez zachecac ale na to nie moglem patrzec. Wtedy zauwazylem, ze wlasnie ten skok jakosciowy przenosi film z kategorii marnego kolorowego pastiszu w cos co sie z dużą radością chłonie przez dobre cztery godziny.

Chcecie dobrze odebrac ten film - siadzcie sami tak, zeby miec 4h bez zawracania glowy przez innych, troche wiekszy ekran i przede wszystkim:
Surround przy dobrym naglosnieniu! Muzyka w zlej jakosci kopii moze w tym filmie zniechecic - tak samo jak sama konwencja musicalu. Ale na dobrym sprzecie to wlasnie muzyka wcignie Was w film i praktycznie wgniecie w fotel. Odbior filmu bedzie sie roznil diametralnie! Ciesze sie, ze ja trafilem w pierwszym rzucie na dobrze udzwiekowiona wersje bo dzieki temu filmem ciesze sie do dzis. DVD z gazety wyrzucone.

Wiec jezeli ktos ocenia film po wersji gazetowej lub tv przerywanej reklamami - sprobujcie jeszcze raz - z dobrym dzwiekiem, NAPISY i przede wszystkim polecam ogladac na spokojnie samemu (wieczorem;)

wimsey

Nie rozumiem tak dobrej opinii. Ja niestety miałem tego lektora i oglądałęm na lapie wersje DVD średnią.