Mam pare pytań, ale najpierw musze napisac tak:
Ogładałam moze polowe tego filmu ale w kazdym razie nie tak ze w polowie wyszlam i dalej nie tylko tak raz od reklamy do najstepnej potem przerwy chyba z godzine i znów chwile ogladałam mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
wiec wątek mi sie urwał i nie wiem czemu bylo takie zakonczenie jak bylo.
w zwiazku z tym ;:
_czemu ( o ile dobrze widziałam) ten stray dziedek jakaś szycha, ożenił się z tą co jest tu na zdjeciu na filmwebie ta z tego sklepu?
_czemu nie ożenił się z nią tego dziada syn?
_i w ogole to prosze was niech mi ktoś napisze dlaczegooooo!! Bo nie wiem, prosze ;)
Ja nie za bardzo zrozumiałam Twoje pytania.. ;) Jak napiszesz troszkę jaśniej to chętnie odpowiem.. :)
Mysle ze mowisz o koncowce filmu gdzie pokazany jest ten "dziad" (jak go nazwalas)ktory caluje w czolo ta dziewczyne. Poprostu zle to zrozumialas. On wcale sie z nia nie ozenil. Gdybys wlaczyla telewizor zaledwie kilka minut wczesniej to zobaczylabys ze pogodzil sie on ze swoim synem i uznal te dziewczyne jako swoja synowa (bo o nia sie wlasnie poklócili)Jego syn i ona juz byli malzenstwem ( a przynajmniej w stalym zwiazku)i wyjechali do Londynu po tym jak ojciec nie zgodzil sie na ich zwiazek. Mam nadzieje ze zrozumialas moja zawila wypowiedz :P Ciezko jest mi okreslic ktore momenty ogladalas i co wiesz ale chyba choc troche pomoglam :)