PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Niezbyt dobry

ocenił(a) film na 6

Jestem jak najbardziej ZA filmami Bollywood i większość naprawdę mi się podoba, ale tego zdecydowanie nie polecam. Stanowczo zbyt długi, zbyt dużo długich i nudnych piosenek. Po prostu ciężko się go ogląda, można zasnąć. Ocenę zawyżyłam tylko ze względu na dobrą obsadę, ale nawet muzyka mnie wyjątkowo nie powaliła...

ocenił(a) film na 9
matyll93

A dla mnie to jest najlepszy film Bollywood :)

ocenił(a) film na 6
baksterka

A co Ci się w nim podobało?

matyll93

Odpowiem za siebie ;)
Dobra gra aktorów, szczególnie Kajol, fajna relacja Rohana z Poo i cała historia.
Dużo popsuła muzyka (1część) i można by było znacznie skrócić 1 część filmu, gdyby to poprawić to byłby dla mnie idealny film.

Ogólnie jest to bardzo wzruszający film (od drugiej części), prezentujący dobre wartości, ludzi którzy popełnili błędy ale ostatecznie sobie przebaczyli.

ocenił(a) film na 7
matyll93

No niektóre piosenki trwały zbyt długo, może jest trochę przesadzony, ale ma w sobie dużo magii i mnie bardzo wzruszył, płakałam jak bóbr w niektórych momentach. Jedna postać mnie irytowała ( Pooja ..), a reszta wypadła w moich oczach dobrze ;)

ocenił(a) film na 7
matyll93

Zgadzam się,że muzycznie wypada słabo.Jest wiele filmów made India,które mają lepszą muzykę.