24 stycznia Disney Channel zszarga dobre imię Bollywoodu,filmem "Dziewczyny Cheetah:Jeden świat".Plastikową produkcja o trzech panienkach z Kalifornii które starają sie o role w bollywoodzkiej produkcji.W jednej z głównych ról słynna Reven.
eee.. tam, ja Disney Channel nie oglądam. Tam lecą tylko same badziewia (Hannah Montana-czy jak to się tam pisze). Już się domyślam, o czym ten film będzie. Reven i tak nie znam... Amerykanie są zakochani w sobie. Dzisiaj Shahrukh Khan (przez hollywoodczyków zaproszony) będzie rozdawał Złote Globy! Zatem cieszyć się!
A ja oglądam Disney Channel i nie lecą tam badziewia mi się np (Hannah Montana) podoba nawet nie powiem ile odcinków takich samych oglądałam ale taam, i ja osobiście to ten film z Bollywoodem związany będę oglądać! nie wiem jak się go pisze ale wiem ze chyba mówi się (dziewczyny czita).
Po co na to tak naskakiwać?
No dokładnie. Nie ma sensu tak na to naskakiwać, nie zszargają dobrego imienia Bollywood jednym filmem Hollywoodu nakręcanym w Indiach.
Ja oglądałam dwie poprzednie części tego filmu, mogę powiedzieć że były wporzo a tą część będę oglądać właśnie ze względu na to że mają tam być momenty nakręcane w Indiach. Chce też zobaczyć jak oni chcą połączyć taniec Bolly z Hip-Hopem. Chcę ocenić jak im to wyjdzie i w ogóle.
A z tego co wiem, "słynna" Raven [czy jak jej tam] w tej części ma nie grać. :P
POzdro. :)