PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

24 stycznia Disney Channel zszarga dobre imię Bollywoodu,filmem "Dziewczyny Cheetah:Jeden świat".Plastikową produkcja o trzech panienkach z Kalifornii które starają sie o role w bollywoodzkiej produkcji.W jednej z głównych ról słynna Reven.

christinearron

eee.. tam, ja Disney Channel nie oglądam. Tam lecą tylko same badziewia (Hannah Montana-czy jak to się tam pisze). Już się domyślam, o czym ten film będzie. Reven i tak nie znam... Amerykanie są zakochani w sobie. Dzisiaj Shahrukh Khan (przez hollywoodczyków zaproszony) będzie rozdawał Złote Globy! Zatem cieszyć się!

ocenił(a) film na 10
Madleen

A ja oglądam Disney Channel i nie lecą tam badziewia mi się np (Hannah Montana) podoba nawet nie powiem ile odcinków takich samych oglądałam ale taam, i ja osobiście to ten film z Bollywoodem związany będę oglądać! nie wiem jak się go pisze ale wiem ze chyba mówi się (dziewczyny czita).

Po co na to tak naskakiwać?

karolinaaa_21_05

No dokładnie. Nie ma sensu tak na to naskakiwać, nie zszargają dobrego imienia Bollywood jednym filmem Hollywoodu nakręcanym w Indiach.
Ja oglądałam dwie poprzednie części tego filmu, mogę powiedzieć że były wporzo a tą część będę oglądać właśnie ze względu na to że mają tam być momenty nakręcane w Indiach. Chce też zobaczyć jak oni chcą połączyć taniec Bolly z Hip-Hopem. Chcę ocenić jak im to wyjdzie i w ogóle.
A z tego co wiem, "słynna" Raven [czy jak jej tam] w tej części ma nie grać. :P

POzdro. :)