PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Uwielbiam..

ocenił(a) film na 10

Pierwszy raz zobaczyłam ten film mając zaledwie 8 lat,od tamtego momentu oglądam go parę razy w roku. Uważam, że żeby do końca spodobał się komuś film musi po prostu lubić Indie, ich muzykę i obyczaje . Co prawda film pokazuje życie bogatych rodzin, lecz mimo tego świetnie czuć klimat tego wspaniałego kraju, jakim są Indie ;)

insiide

to również mój pierwszy bolly, oczywiście nie sposób nie zakochać sie w Kajol i SRK, więc padło i na mnie :D, a potem to już z górki, w ciągu 3 miesięcy obejrzałam wszystkie filmy z SRK ;) ale żaden nie poruszył mnie tak jak Kabhi Khushi Kabhie Gham, choć DEDVAS równiez wywarł na mnie bardzo duże wrażnie, wyłam przez cały film bez opamietania, ostatnio jestem na etapie RA.ONE, oglądam na okrągło, bawi mnie do łez, pozdro

insiide

Ten film był pierwszym z bolly jaki obejrzałam, miałam wtedy z 10 lat. Około dwóch lat temu powróciłam do filmów bolly i tak już zostało.
Co do filmu to zawsze pozostanie bliski memu sercu <3

by_love

jw to również mój pierwszy bolly, po tym filmie albo zakochujesz sie na amen w tych filmach, albo je znienawidzisz, we mnie trafiło to pierwsze:) za kazdym razem gdy go oglądam rycze jak dziecko, pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
aniaopole7

najlepszy bollywoodzki film jak widziałem ,wprawdzie nie wiele widziałem indyjskich filmów ale wątpie zeby był jakiś lepszy przynajmniej by było o nim głosno tak jak o tym, ten ma klimat muzyke i piękne aktorki i niezle pokazuje zwyczaje i obyczaje Hinduskie, by potem w drugiej częsci filmu pokazac odmienną ANGLIE

konrii_2

Witaj w klubie;) co prawda jest wiele równie pieknych i wzruszających filmów jak "Gdyby jutra nie było", " Veer-Zaara" czy " My name is Khan" przy których równie często sie wzruszam, ale ten film trafił głębok do mojego serca i zawsze będzie moim ulubionym, co do innych filmów indyjskich ja również niewiele ich widziałam, a właściwie widziałam tylko tez SRK ;) no i jeszcze "Fanaa" z Kajol, wiec nie mogę sie wypowiedzieć na ten temat, bo moze są i lepsze, ale ja oglądam filmy tylko z Szarukiem:D