Zasady jak zwykle: odpowiadasz i zadajesz kolejne pytanko ;))
Po czym Pooja rozpoznała Rohana, gdy spotkali się po latach na uczelni ???
Poo;D
jakiego koloru miał garnitur Rahul na sobie gdy pojechał na targ zawieźć dla DJ leki i zobaczył jak Anjali tańczy??
Białe.
gdzie Rahul powiedział bratu pierwszy raz piękne słowa " Zamknij oczy..." ?
Chyba na ławce kiedy żegnał się z nim jak wyjeżdżał z Anjali, lub jak Rohan odjedżał do szkoły z internatem;p
Co zrobił Rahul kiedy dał znak, że chce ożenić się z Anjali i w jakich okolicznościach to zrobił?:D
chodzi o to że dotknął jej głowy? to były gdy jej tata odszedł, stały w deszczu i płakały. i scena była przeplatana wypowiedziami jego ojca.
Poczekam na spr ;p
W sklepie, w którym Rohan zorganizował spotkanie z rodzicami. Ktoś wytrącił Yashowi gazetę z rąk i Anjali ją podniosła i dała mu. Yash stał do niej tyłem więc jej nie widział.
co zrobił Rahul na widok mamy w sklepie??
popłakała się, był zaskoczony, przytulił ją i trzymał w dłoniach jej głowę. wystarczy?
co to było Sargi? związane ze świętem Karwa Chauth (moje ulubione święto hinduskie)
Teściowe( lub ktoś inny z rodziny męża) przesyłały żonom swoich synów drobne prezenty i słodycze. :)
Kto "załatwił" żeby Anjali dostała Sargi?? ;D
chyba Naina :)
kogo Rahul przedstawił na tym przyjęciu jako miss świata, miss wszechświata i miss Azji?
GAP
co do twojej odpowiedzi to trzecią miss była siostra Yasha (mam nadzieję, ze nie pomyliłam sama) ;D
Kiedy po raz pierwszy Yash i Nandini zobaczyli swego wnuka?
chyba czerwone
co jadł Rohan gdy Rahul wychodził do pracy i chciał pożegnać się z Anjali??
Rohan zastanawiał się jak "to szło" ze sznurówkami. DJ próbowała mu pomóc, wywiązała się wymiana zdań i Rohan krzyknął do niej " DJ ":D:D:D
Kto jeszcze w tym samym czasie dowiedział się, że Rohan to brat Rahula?
żeby zachowała te wiedzę dla siebie ;D
jak nazywała się dzielnica, w której mieszkała Anjali z rodziną??
przepraszam, pomylilam sie;/ Anjali z rodzina mieszkała w Chandni Chowk;)
na co zwykle narzekała Anjali mieszkając w Londynie?? [dotyczy to synka]
Nie nie poznaje indyjskiej kultury i tradycji i staje się Anglikiem.
Od czego według Rohana dobrze zacząć dzień ("tak mawiała mama" ;)) ??
czy chodzi o to że dobrze jest zacząć dzień od Tiki??
jaką bluzkę miał na sobie Rohan gdy rozmawiał z rodzicami przez telefon w domu Rahula??
nie to nie był całkowicie pomarańczowy sweter, ale miał pomarańczowy pasek... nie o taką odp mi chodziło
a to ja myślę o innym momencie. bo rozmawiał nie raz ;p ja myślałam o tym jak Rahul kazał kończyc i tak fajnie powiedział ze międzynarodowa :D
Myślę, że chodziło tu o sweter w kolorach flagi Indii (pomarańczowy, biały, zielony).
Jaki kolor sari miała Nandini na przyjęciu urodzinowym Yasha ???