a ja mam wszystkie z wielu bollywoodzkich filmów m.in.Czasem Słońce czasem deszcz,Main Hoon Na,Kaal,Asoka,Bhangra,Dhoom 1 i 2,Misja w kaszmirze itd
ja też jestem chętna - jak możesz to podeślij muzyczkę z "Czasem Słońce..." na maila: ninare@gmail.com
Dzięki z góry i pozdrawiam!! :-))
Też chętnie bym się załapała. Brakuje mi kilku piosenek z "Czasem słońce, czasem deszcz". Jeśli masz, to mógłbyś mi je przesłać. Chciałabym zwłaszcza tę z drugiej części, którą śpiewali Rohan i Poo. Z góry dziękuję:) Mój mail: justyna_1703@op.pl
ja bardzo prosiłabym o piosenki z "czasem słońce czasem deszcz" proszę przesłać je na daga_89_89@o2.pl z góry wielkie dzięki :P
Njalepszy film - Czasem Słońce Czasem Deszcz - i najlepsza muzyka :)
Super film ...
jak możesz to podeślij muzykę z "Czasem Słońce..." i z "Asoka" na maila: glathriel@interia.pl
Z góry dzięki!!
ja też bardzo prosiłabym o piosenki z "czasem słońce czasem deszcz", jeśli możesz to prześlij mi je na maila: gataga@tlen.pl. Z góry dziękuję :))
Chciałabym tytuły piosenek z tego fantastycznego filmu, błagam o nie mój mail: ellen@poczta.onet.eu
Ja też mam piosenki do "Czasem słońce, czasem deszcz".
Mogę się wymienić za muzykę do innego filmu...
Jak chcecie piosenki z tego filmu to wejdzcie na ta stronke: http://www.raaga.com/channels/hindi/movie/H000352.html [www.raaga.com/channels/...]
Jak chcecie piosenki z tego filmu to wejdzcie na ta stronke: http://www.raaga.com/channels/hindi/movie/H000352.html [www.raaga.com/channels/...]
prosze Cie bardzo o przeslanie tych piosenek tylko oprocz czasem slonce czasem deszcz bo te juz mam a szukam innych od dawna ladnie prosze;) moj adres asim25@wp.pl
ciekawe czy jeszcze wchodzisz na ten temat.
jeśli jednak tak
to byłabym bardzo wdzięczna za muzykę z CSCD i Gdyby jutra nie było (o ile ją posiadasz)
z góry dziękuję
:*
tez bym pragnela piosenek z "Czasem słońce czasem deszcz"
ale nie poprosze bo prosba nie przynosi ujmy na honorze a czlowiek ktory spelnia prosbe jest dobroduszny ty jestes dobroduszny prawda wiec przyslesz mi te piosenki;D ?
moj email astra_iczi@o2.pl
ja poszukuje samych filmow anie tylko muzyki!czy ktos moze pomoc?mam kilka, wiec moge sie wymienic:)jak co to piszta: motylek1303@interia.pl!pozdro!
Witam. Chciałbym poprosić o przesłanie listy piosenek z"Czasem Słońce Czasem Deszcz" Moj mail to michup1@o2.pl
widzę że masz dużo zamówień i ledwie sie wyrabiasz z ich wykonaniem ale tak bardzo podobają mi sie piosenki że prosze Cię abyś mi je wysłała w maire mozliwości.. z góry dziękuję !!! :** jeśłi to bedzie zbyt wiele to chociaz ich spis ...
Witam:) byłbyś tak miły i przesłał mi na adres kunegunda22@o2.pl pare fajnych kawałków z bollywoodzkich filmów.Ostatnio oglądałam jeden film tego typu i muzyka mi się spodobała także byłabym wdzieczna jakbys mi coś przesał.Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością.
Jeśli masz to czy mógłbyś mi przesłać tytuły piosenek z "Czasem słońce czasem deszcz"? Byłabym bardzo wdzięczna. gg(7676171) e-mail (kaktusik5@buziaczek.pl)
witaj,
czy ja też mogłabym się dołączyć i poprosić o piosenki do filmów z Bollywood?
Z góry dziękuję
mój e-mail kasiae@autocom.pl
a nr gg 7846959
Hej:-) juz od dawna szukałam ścieżek dzwiękowych do tych filmów! udało mi się znaleźć tylko do filmu Czasem słońce czasem deszcz:) byłabym wdzięczna gdybyś mi przesłał piosenki z reszty boolywoodzkich produkcji:) dzięki z góry:) sylvia_k@o2.pl
cześć! Masz moze film kuch kuch hota hai-cos sie dzieje?? jak dak to byla bym wdziedzna o podanie linku gdzie mozna to sciagnąc lub o nagranie plyty( pokrylabym koszty wysylki)
Witam wszystkich bardzo serdecznie daje wam linka na stronkę z której można ściągnąć wszystkie piosenki z każdego filmu bolly http://bollyfm.net/temp/,na. Jeśli chodzi o filmy to można je kupić np.w sklepie bolly lub wejść na stronke klubu dla ciebie i tam je zamówić do tej pory zamieścili 4: Duma i Uprzedzenie, Czasem Słońce Czasem Deszcz, Jestem przy Tobie oraz Veer Zaara filmy te nie sa dosyć drogie. Pozdrawiam maniaków filmów tego świetnego kina:)))