PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47495
6,0 23 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

W telewizji zostanie wyemitowany w poniedziałek 3 maja o godzinie 11.40....jeśli chcecie obejrzeć to na kanale Polsat ;) polecam

shanti1993

Dzięki za info ;D na pewno znów go obejrzę ;D

_Summer_

szkoda tylko że z reklamami będzie trwał 290 minut ;)

shanti1993

wow, to nieźle, w tym czasie można wyemitować pół drugiego filmu :D Poza tym mogliby puścić któryś z nowszych, oglądalność byłaby znacznie większa. :)

ocenił(a) film na 8
_Summer_

Mam miłe wspomnienia co do pierwszej emisji tego filmu na polsacie (kiedyś w Nowy Rok) He he wróciłam padnięta z Sylwka zasiadłam przed tv i przesiedziałam z 5 godzin . Było super :)

użytkownik usunięty
violet363

Koniecznie będę oglądać!!! :D już tysiąc razy widziałam ale tysiąc pierwszy nie zaszkodzi :*

shanti1993

Ja też się bardzo cieszę, ale mam okropnie wielką nadzieję że na polsacie zrobią coś takiego jak kiedyś na TVP 1 to znaczy piątek z bollywood. Było by super. A może już mają coś takiego w planach, czy ktoś wie?

xzxkarolaxzx

Widzę, że ktoś myśli podobnie jak ja :D Też bym bardzo chciała, żeby przynajmniej w wakacje, tak jak rok temu, puszczali filmy z Bollywood!!! Wolałabym, aby to było nie na Polsacie, ale w TVP1, bo przerwy reklamowe działają mi na nerwy ;/

_Summer_

Fajnie, że puszczą coś z Bolly, ale... mogliby puścić jakiś inny równie dobry film. K3G już był kilka razy w TV, większość zna ten film lub o nim słyszała. Gdy rok temu leciał w POLSACIE, dużo osób to krytykowało. lepiej jakby puścili coś z nowszych filmów Bolly.

Madleen

Też tak uważam, ale dobre i to. Moze póżniej będą kolejne filmy...

ocenił(a) film na 10
_Summer_

właśnie oglądam ;)
po raz 100 ;d
uwielbiam ten film.

Aneczkaaaaa

ja też oglądam chociaż te reklamy mnie dobijają ;( za dużo ich

ocenił(a) film na 10
shanti1993

jej jak można dawać reklamy w takich momentach?
najbardziej to się zdenerwowałam na targu i przed hymnem Indii.
ale za to Bollywood ma kolejną "fankę" moja babcię ;)) jak sie jej ten film spodobał :)

ocenił(a) film na 10
emily91

wprawdzie to nie był mój pierwszy film Bollywood jaki obejrzałam ale zakochałam się w nim bez pamięci;) mnie też denerwowała tak duża ilość reklam i to puszczana w takich ważnych momentach... u mnie w domu tylko ja lubię kino z Indii ale mi to w żadnym stopniu nie przeszkadza. KKKG to przepiękny film i był, jest, i będzie wart obejrzenia go po raz kolejny nawet jeśli wiąże się to z ok 5-godzinnym seansem;)tak swoją drogą to uważam że to jeden z najlepszych filmów, jeśli nie jest najlepszy:)) szkoda tylko że tak mało Bollywood graja w Polskich kinach...

ocenił(a) film na 9
deewana

;p właśnie jestem po seansie;) Ale te reklamy mnie kompletnie dobiły...rekord do 16 minut-włączyłam stoper, żeby się przekonać xD

ocenił(a) film na 9
NormalnieNienormalna

Również dziś oglądałam może nie po raz setny ale na pewno z 10 :) Warto było przejść przez te godziny z Bolly :), ale te reklamy <wrr> szkoda gadać i to w takich momentach ...

ocenił(a) film na 10
Kacorek89

Oglądałem po raz pierwszy. Świetny film, polecam go wszystkim.
Macie racje z tymi reklamami... Same reklamy trwały 90 minut :/

Kacorek89

ja też oglądałam. reklamy trwały ok. godziny i jakichś 15 min. to takie frustrujące... nigdy nie podejrzewałabym się, że polubię takie filmy, ale mają to coś... mimo wszystko wg mnie lepsze jest "Gdyby jutra nie było...". te filmy to taka odskocznia, bajka...

ocenił(a) film na 1
jane_753

Hmm, mityczne "coś", nieodgadnione i niezdefiniowane - ja Wam powiem, to kicz w postaci przerysowanej i kolorowej rozrywki bez polotu i gustu, którą ludzie bardzo często lubią, ale otwarcie rzadko się do tego przyznają :)

Kacorek89

Ja dzisiaj tez oglądałam ten film. Drugi raz.
Pierwszy raz oglądałam go jakieś 3 lub 4 lata temu, jak też był emitowany w Polsacie, ale od połowy...
Reklamy dobijały, ale można było czasem na chwilkę wyjść. Chociaż reklama przed końcem niepotrzebna

ocenił(a) film na 8
jagodajulia

Mi się całkiem przyjemnie oglądało ale reklamy wkurzały.... A swoją drogą, którego wolicie Rahula czy Rohana??? Mnie osobiście bardziej podobał się młodszy brat (oczywiście jak już dorósł:)) ;)

ocenił(a) film na 10
violet363

Rahul x 10000000000000.... :D

ocenił(a) film na 8
emily91

Nie ma to jak walka ze stereotypami na temat Bollywood i wyemitowanie po raz kolejny K3G w tv *ironia*

shanti1993

Ciekawe, jaką film miał wczoraj oglądalność ??