Kicz i tandeta, te słowa natrafniej opisują ten film. Fabuła i gra aktorska pozostawiają wiele do życzenia. Nie łatwo wytrwać do końca filmu. Ckliwe sceny (których jest mnóstwo) są poprostu żenujące i śmieszne. Jedynym jasnym punktem tego filmu jest muzyka (ta lecąca w tle).
psssssssssssst Bez komentarza !!!
Jak sie nie wyczówa klimatu to się potem ośmiesza na forum internetu.
Ale różne zboczenia żyją na świecie !!
Oczywiście szanuje Twoje zdanie ...opinie
Niestety też muszę przyznać że jest to jeden z gorszych filmów jakie widziałem. Tak zdecydowanie życie nie wygląda! Gdzie tu gorzki smak cierpienia? Sam plastik i ładunek emocjonalny proporcjonalny do tego co reprezentuje kanał Romantica. Ten film to oszukiwanie widza że tak jest na prawdę czy może mam to traktować jako fantastykę. Niektórzy twierdzą że aktorstwo w nowej części Star Wars jest tragiczne więc co powiecie na to?? Przecież to jest żenujące. Oczywiście to tylko moje zdanie a wybór jest wasz..
ehhhh kurde ale zbijacie...to jest film made in bollywood!!!!!! a to juz mowi samo za siebie!!, jesli chcecie cos ambitnego to na tej polce nie znajdziecie!!! ja goraco polecam ten film:)))))
Film byl swietny, ale moge zrozumiec zdanie oponentow. W koncu jak ktos sie nastawia na skrajny realizm lub dramaturgie i minimalistyczna gre aktorska to moze sie zawiesc. Ktos napisal, ze to nie oddaj realiow - ten film jest musicalem. Czy realistyczne jest to, ze w pewnym momencie wszyscy ludzie na ulicy wychodza i zaczynaja spiewac i tanczyc? W zyciu nigdy tak nie jest - w musicalu tak. Pozdrawiam, Shava Shava
Zgadzam się z tobą. Moim zdaniem niektórzy mogą tego filmu nie zrozumieć, bo jest "nieco" egzotyczny- te nazwy i zwyczaje... Wg. mnie może nie , ale postacie i ich uczucia były realistyczne (to jak aktorzy wczuli się w grę- w scenach "płaczliwych" na przykład, to były prawdziwe łzy, a nie jakieś kropelki wstrzykiwane do oczu. To przemawia na korzyść filmu- tego jestem pewna.) Poza tym gdy człowiek ogląda taki film to całym sercem jest z jego bohaterami, czy na przykład nie może poszczycić się choćby Harry potter...
Ten film pokazuje przepiękne uczucia i dzięki takim filmom my możemy się rozwijać.
Gorąco polecam....
Ten film nie ma odzwierciedlać prawdziwego życia, więc nie wymagaj od niego realizmu czy dramaturgii. To musical, w nim najważniejsze są piosenki, barwne tańce. Fabuła gra tu rolę drugorzędną. Oczywiście, może się komuś nie podobać, ale to już kwestia gustu. Dla mnie film był wspaniały.
Czego Ty się spodziewałaś po kinie indyjskim? Takich filmów jest mnóstwo i one nie są złe, tylko inne. Ja ich nie lubię, ale rozumiem tych, którym się podobają. Ludzie na całym świecie je oglądają, jedna aktorka z takiego filmu ma więcej fanów niż jakakolwiek hollywoodzka gwiazda. Dla przeciętnego Europejczyka takie filmy mogą być dziwne, ale widzę, że wielu osobom się podobają. Ja niestety za dużo takich filmów w życiu widziałam i mam ich dosyć(mój ojciec jest z Afganistanu i takie kino uwielbia, dlatego często tego typu filmy w domu zapodaje).
Co mogę o nich powiedzieć, to fakt, że są w nich często piękne budowle, stroje i kobiety, niestety z facetami gorzej, tylko w jednym filmie widziałam jakiegoś przyzwoicie wyglądającego(a nawet więcej niż przywoicie:-). Gra aktorska jest mniej więcej na poziomie tasiemców, tylko, że tu aktorzy jeszcze śpiewają, tańczą, wielu umie grać na różnych instrumentach. Chociaż z tym śpiewaniem różnie bywa, wielu śpiewać tak naprawdę nie potrafi, wtedy stosuje się taki playback, śpiewa jakś gruba, starsza kobieta, a wszyscy myślą, że śpiewa ta ślicznotka na ekranie:-)
Na pewno nie są to filmy dla każdego, ale zjeżdżanie ich jest bez sensu, bo one mają być kiczowate, kolorowe, przesadzone.