PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670711}
3,8 9,3 tys. ocen
3,8 10 1 9284
Czasy ostateczne: Pozostawieni
powrót do forum filmu Czasy ostateczne: Pozostawieni

Niezły film. Ogląda się go dobrze i daje do myślenia. Można się przyczepić do efektów specjalnych i
do gry niektórych aktorek. Ale generalnie ok.

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Ten film dał ci do myślenia? możesz podać jakieś przykłady?

ocenił(a) film na 6
jerzunio

Dał do myślenia. Dlatego że żyjemy z dnia na dzień. Nasza egzystencja może skończyć się w każdej chwili i nie mamy na to żadnego wpływu

ocenił(a) film na 2
ChrisKrasz

bóg tez nie ma wpływu...wiec wniosek masz bardzo ze tak poironizuję ....ubogi. Podam ci przykład filmiku, który daje takie samo myślenie jakie Left Behind wywołał u Ciebie.

http://www.youtube.com/watch?v=i0HsUIVTjlo

A teraz napiszę ja...mamy wplyw bo przykladowo wiedzac ze na osiedlu grasuje fanatyk allah uakbar moge nie wychodzic z domu i pozyje dluzej niz gdybym mial wyjść najlepiej z biblią...wtedy bym zginal. Nie zniknę w jednym momencie...po prostu odetnie mi głowę, która będzie się turlała i krwawiła. On będzie się darł allah ukbar i moze zlapie kolejną osobę. Jesli zostanę w domu to mogę ewentualnie go jakos powstrzymac dzowniąc po antyterrorystów lub mając broń w domu to sam odstrzelić gościa. Jest wiele alternatyw, na który mamy wpływ.

ocenił(a) film na 6
skyman1991

Dziękuję za link. Jestem pod wrażeniem.

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Naprawdę jest całe mnóstwo filmów, które pokazują to ładniej. Ten film jest karykaturalny i obrzydliwie wręcz niesubtelny ale widzę, że i tak sporo ludzi widzi w nim coś "dobrego" co tu dobrego widzieć? Typowo "religijne" podejście w tym filmie, wszyscy zaczynają żałować i maja wyrzuty sumienia jak wiedzą, że "umrą" i być może zaraz będą musieli stawić czoło konsekwencjom. Postacie w tym filmie są jednowymierowe i stereotypowe. Ten film to obrzydliwa propaganda, która tym bardziej podatnym ma mówić "WIDZISZ ONI NIE WIERZYLI A TERAZ JEST JUŻ DLA NICH ZA PÓŹNO"
Nie ma ten film do zaoferowania nic ciekawego w fabule, gra aktorska to kpina a od strony technicznej film kuleje aż boli.

ocenił(a) film na 1
jerzunio

Film jest nudny i źle zrobiony. 13 456 odcinek Mody na Sukces jest przy tym filmem oskarowym.