Dobry lepszy od nie jednego filmu ja nie rozumiem jak można dać ocenę np 2 lub 3 . Ok rozumiem jak ktoś da 5 , 6 , 7 ale 2 nie na 2 ten film nie zasługuje ;)
Na 2 nie zaśługuje, ale sam sobie winien;/
Miał potenciał od 20 minuty, kiedy "coś" się wydarzyło, i potem z minuty na minute coraz większe nudy i ten film miał tyle z fantazy co piotruś pan z horrorem;/ Tylko 20 minuta objawiła jednorazową fantazy a reszte filmu przerodziła się w typowe katastroficzne filmy i nawet SPOILER bardzo czesto były już katastroficzne z samolotami, w takich liczbach, że już przestali je robić bo ludzie tym s*ają, podobnie jak z zombie ;/
Wiec ja np wkurzyłem się na zmarnowany czas bo tylko koło 20 minuty sie przebudziłem bo w końcu coś interesującego się stało, na chwile ;/ potem weszły pierdoły z wytłumaczeniem "to bóg" huh.
Tyle ode mnie, na zabicie czasu można obejrzeć, źle się nie oglądało lecz czuje bardzo duży niedosyt
Wow no wiesz ja ten film oglądałem zaraz po obejrzeniu filmu wróg więc wróg w porównaniu z LEFT BEHIND jest o tysiąc kroć słabszy ;)
Wdg mnie ocenianie filmy względem innego jest bezsensu :)
Ja oceniam bezpośrednio filmy po obejrzeniu na to co wdg mnei zasługują. Pewnie teraz wiele filmów którym dałem 7 byłoby słabszych od drugich :P
Źle mnie zrozumiałeś ja podałem tylko przykład od jakich filmów Left behind jest lepszy oprócz wroga jest jeszcze 1000 innychfimów , które są gorsze od Left behind więc jeśli tak to ten film nie zasługuje na 1 , 2 lub 3 jest dobry i tyle są lepsze od niegoilmy to wiadomo ale on nie jest zły ;)