PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670711}
3,8 9,3 tys. ocen
3,8 10 1 9284
Czasy ostateczne: Pozostawieni
powrót do forum filmu Czasy ostateczne: Pozostawieni

Dobry

ocenił(a) film na 5

Dobry lepszy od nie jednego filmu ja nie rozumiem jak można dać ocenę np 2 lub 3 . Ok rozumiem jak ktoś da 5 , 6 , 7 ale 2 nie na 2 ten film nie zasługuje ;)

ocenił(a) film na 8
snajper12331

Zgadzam się :)

ocenił(a) film na 5
snajper12331

Na 2 nie zaśługuje, ale sam sobie winien;/
Miał potenciał od 20 minuty, kiedy "coś" się wydarzyło, i potem z minuty na minute coraz większe nudy i ten film miał tyle z fantazy co piotruś pan z horrorem;/ Tylko 20 minuta objawiła jednorazową fantazy a reszte filmu przerodziła się w typowe katastroficzne filmy i nawet SPOILER bardzo czesto były już katastroficzne z samolotami, w takich liczbach, że już przestali je robić bo ludzie tym s*ają, podobnie jak z zombie ;/

Wiec ja np wkurzyłem się na zmarnowany czas bo tylko koło 20 minuty sie przebudziłem bo w końcu coś interesującego się stało, na chwile ;/ potem weszły pierdoły z wytłumaczeniem "to bóg" huh.
Tyle ode mnie, na zabicie czasu można obejrzeć, źle się nie oglądało lecz czuje bardzo duży niedosyt

ocenił(a) film na 5
kowal1528

Wow no wiesz ja ten film oglądałem zaraz po obejrzeniu filmu wróg więc wróg w porównaniu z LEFT BEHIND jest o tysiąc kroć słabszy ;)

ocenił(a) film na 5
snajper12331

Wdg mnie ocenianie filmy względem innego jest bezsensu :)
Ja oceniam bezpośrednio filmy po obejrzeniu na to co wdg mnei zasługują. Pewnie teraz wiele filmów którym dałem 7 byłoby słabszych od drugich :P

ocenił(a) film na 5
kowal1528

Źle mnie zrozumiałeś ja podałem tylko przykład od jakich filmów Left behind jest lepszy oprócz wroga jest jeszcze 1000 innychfimów , które są gorsze od Left behind więc jeśli tak to ten film nie zasługuje na 1 , 2 lub 3 jest dobry i tyle są lepsze od niegoilmy to wiadomo ale on nie jest zły ;)