PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670711}
3,8 9,3 tys. ocen
3,8 10 1 9284
Czasy ostateczne: Pozostawieni
powrót do forum filmu Czasy ostateczne: Pozostawieni

Swoją ułomnością i nielogicznością. Film nie dość, że okropnie się dłużył to dodatkowo wydaje się być nie skończony. W pewnym momencie chciałem sobie dać spokój i przestać oglądać, ale z dobrej woli dałem mu szansę z myślą, że może jednak ma jeszcze w zanadrzu coś lepszego do zaoferowania i... totalny zawód. Jedna wielka chrześcijańska propaganda, takie moje odczucie. O grze aktorskiej, już nawet nie wspominam. Aktorzy z Mody na sukces już wywarli na mnie większe emocje, huh :T

ocenił(a) film na 3
CookieMonstah

Oh i jeszcze jedno. Nie wiem czy tylko mi to umknęło, ale czy ktokolwiek z Was widział gdzieś w filmie chociaż przez ułamek sekundy Ashley Tisdale? Na plakacie jej nazwisko figuruje, jednakże w filmie echo.

CookieMonstah

Spodziewałam się czegoś lepszego...efektów, akcji, lepszej gry aktorskiej...wszystko na poziomie - średnim.
Film faktycznie - urwany, ale podejrzewam, że ekipa będzie chciała dokręcić kolejną część, części, tak aby stworzyć spójną całość, jak to ma miejsce w pierwowzorze, który notabene według mnie - o niebo lepszy. Dla nie rozumiejących wątku chrześcijańskiego też tam lepiej wytłumaczone ;)