PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670711}
3,8 9,3 tys. ocen
3,8 10 1 9284
Czasy ostateczne: Pozostawieni
powrót do forum filmu Czasy ostateczne: Pozostawieni

straszne...

ocenił(a) film na 2

tak głupiego filmu dawno nie oglądałem. do tej pory nazwisko Cage, gwarantowało mi dobrą
zabawę przy oglądaniu. ten film to tragedia...

ocenił(a) film na 1
alevip

Tam się czepiacie filmu. Wystarczy tylko nie zasnąć przez pierwsze 109 minut. Potem film się robi ciekawy. Mi się nie udało nie zasnąć. Więc nie wiem, kto zabił .

alevip

to musiałeś przeleżeć pod kamieniem kilka ostatnich lat:) Nazwisko Cage gwarantowało dobrą zabawę do roku 2007 kiedy to zagrał w Ghost Riderze- jego najgorsza rola i początek pasma niepowodzeń, które zepchneły go do filmów klasy B. Wielka strata :( Uwielbiałem jego kreacje, a każda kolejna była coraz lepsza. Jak obejrzałem " Lord of War" to stał się dla mnie numerem jeden wśród aktorów. W Hollywood osiągnął szczyt popularności a reżyserzy i producenci byli wstanie wyłożyć rekordowe gaże żeby go pozyskać. Stał się marką świadczącą o wysokiej jakości produkcji w jakiej się pojawiał, dla wielu postacią kultową, niemal żyjącą ikoną. Był w tym miejscu w jakim jest dzisiaj DiCaprio z tą różnicą, że już miał na koncie oskara. Co się stało, że aktor wszechstronny z wybitnym dorobkiem i u szczytu kariery (nagrodzony oskarem, nominacją do kolejnego oraz złotym globem i kilkoma nominacjami) podzielił los takich pseudo-aktorów jak Steven Seagal?