Czego pragną kobiety

What Women Want
2000
6,8 126 tys. ocen
6,8 10 1 125568
6,2 24 krytyków
Czego pragną kobiety
powrót do forum filmu Czego pragną kobiety

po kilku latach od obejrzenia tego filmu, wróciłem do niego jeszcze raz..i stwierdzam, że się nie starzeje (film: - ja i owszem) bardzo ciepła i nie bezmyślna komedia...może dużo uświadomić młodym małżeństwom i przede wszystkim nam facetom - nigdy nie zrozumiemy kobiet ;) polecam na wieczór ze swoją wybranka i również samotny wieczór, bo wtedy można śmiać się mocno ze słabości płci przeciwnej - nie tylko po cichu ;) świetna rozrywka

Hanael

Kiedy oglądałem ten film pierwszy raz, uśmiałem się do łez. Tylko jedno "ale". Oglądałem wersję bez lektora i jedyne co mi przeszkadzało, to głos Mela Gibsona. Miałem wrażenie, że nawetjak rozmawia normalnie to szepcze. I niestety to nie była wina nagłośnienia. Jednak pomijając ten mankament, film bardzo mi się podobał. pomimo,że... to komedia romantyczna.

Przyznam, że film wiele mowi, wbrew pozorom o mężczyznach, ich podejściu i tym, że czasami warto się zastanowić: Jestem jeszcze zabawny, czy śmieszny? Może żałosny? Czasem więc można zatęsknić za spełnieniem takiego marzenia, tylko czy ono uszczęśliwi, czy byłoby przekleństwem?

ocenił(a) film na 8
Hanael

Też obejrzałem dwa razy. Nie jest to film jakiś wysokich lotów , ale ciekawy pomysł sprawnie zrealizowany. Jak na romansidło to u mnie wysoka nota 8/10