Czego pragnie dziewczyna

What a Girl Wants
2003
6,2 66 tys. ocen
6,2 10 1 66225
5,6 5 krytyków
Czego pragnie dziewczyna
powrót do forum filmu Czego pragnie dziewczyna

Bardzo mi się podobał ten film z fajną aktorką Amandą Bynes i ze ślicznym chłopakiem Oliverem Jamesem. Wybrali super obsadę do tego filmu, a to już dla mnie połowa sukcesu!
Ten film wciąga jak gra komputerowa obejrzałam go już chyba ze 100 razy znam ten film na pamięć i troche piosenki.
Ściągam sobie dużo zdjęć dotyczące tego filmu.
Bym chciała jeszcze mieć płytkę z piosnekami tego filmu, ale to da się jeszcze załatwić. Uwielbiam Amandę Bynes ściągam sobie z nią ten jej nowy film She's the man (ona to on)
Polecam z nią wszystkie filmy, ale najbardziej Czego pragnie dziewczyna (What a girl Wants) Komentujcie i się wpisujcie!!!
kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

Filmik bardzo przyjemny:D Zgadzam sie, ze bardzo dobrze dobrali obsade:D Szczegolnie Oliviera Jamesa:D polecam inny film, w ktorym gra wyzej wymieniony aktor pt: "Raise your voice" (po Polsku "szansa na sukces"):)

kinomanka_2

Raise your Voice mam go na DVD super filmik jest z Czego pragnie dziewczyna u mnie na 1 miejscu uwielbiam te filmy i kocham Olivera Jamesa szkoda że nie ma z nim więcej filmów :-(!!!
Pozdro dla ciebie oraz dla fanów Olivera Jamesa Amandy Bynes i Hilary Duff!!!

Kinomanka_18

Na szczczęscie 25.08.2006 jest swiatowa premiera filmu pt "Material girls" gdzie bedzie mozna zobaczyc Oliviera I Hilary Duff:P

kinomanka_2

No to on gra w tym filmie czy nie tutaj jest pokazane że gra a wejdz np. na onet film to już nie gra ja bym chciała żeby grał i to bardzo!
Odpisz kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

no wlasnie nie wiem... moze gra tylko epizod? mam jednak nadzieje ze gra:) powinni wypodukowac stanowczo wiecej filmow z nim:D

kinomanka_2

Może jeszcze będzie !!!
Przecierz super gra w filmach a jego urodą każda prawie dziewczyna się zachwyca bo ja napewno i jego stylem bycia....
Jakby zagrał tak samo takiego fajnego czułego i dobrego jak w tych dwóch filmach to naprawde jest super z niego chłopak i do niego te role idealnie pasują.
Nie wyobrażam sobie go w wrednej postaci nie sądze żeby taki film z nim wzieli bo on się nadaje do romantycznych gdzie jest bardzo dużo muzyki bo uwielbia śpiewać ja też !!!
Pozdro dla fanów Olivera Jamesa i dla Ciebie!!! Acha odpisz!

Kinomanka_18

Naucz się ortografii,popraw styl pisania,zmień gust filmowy i wtedy pisz! Sorki ,ale twoje posty są wkur***jące!!