Mam prośbę. Możecie mi podać jakieś tytuły fajnych komedii romantycznych które oglądaliście? Bo ja uwielbiam komedie romantyczne i melodramaty :D Mogłabym oglądać bez końca :D To jakbyście moglki, to napiszcie kilka tytułów filmów które oglądaliście i które wam się spodobały ;) Tylko żeby nie były za głupie i za bardzo zboczone, bo dla mnie to psuje cały efekt ;) Z góry dzięki!
nio ten filmik był fajniutki :) jeśli chodzi a komedie romantyczne to polecam takie np.: ona to on, historia kopciuszka, szansa na sukces, facet idealny albo i honey chociaż to bardziej muzyczny a nie romantyczny filmik. Pozdrawiam
"nio ten filmik był fajniutki :) jeśli chodzi a komedie romantyczne to polecam takie np.: ona to on, historia kopciuszka, szansa na sukces, facet idealny albo i honey chociaż to bardziej muzyczny a nie romantyczny filmik. Pozdrawiam" ( ona to on mam i oglądałam, historię kopciuszka jutro będę ściągać albo i dzisiaj, szansę na suces oglądałam bo to z Olkiem Jamesem :D, a szkołę uczuć mam tyko mi się dźwięk popsuł, jak naprawię to obejrzę :D ale dzięki ;)
ja bym dodala: eurotrip, wygrane marzenia, jak stracic chlopaka w 10 dni, wredne dziewczyny (tez chyba sie do romatycznej zaliczaja).. znalam jeszcze kilka ale w tej chwili nie pamietam ;P bede w domu (bo teraz jestem w sql) to Ci napisze;-)) jak niezapomne oczywiscie ;P
Oł maj gadys właśnie oglądałam "Historię Kopciuszka"! *-* Cudowny!!! W sensie film :D:D Nie, no obsada, wątek... Zaraz będzie, że badziewo... Ze nie opowiada o życiu, że kinowy gniot itp. Ale na tym właśnie polega komedia romantyczna :D Bony cudny film *-* pozdro i dzieki za propozycje! Dajcie więcej :D
między słowami, reflections, zakochany bez pamięci - tylko to już są gatunkowo cięższe filmy od powyższych, niemniej osobom lubiącym bardziej ambitne kino na pewno się spodobają
Znam tez filmy takie ze starszymi troche aktorami, ale sa romantyczne i super. Polecam "Corke prezydenta", "chlopak do wynajecia", "Sposob na tesciowa" jest tez "Ksiezniczka na lodzie" ale w tym filmie jest tylko troche z komedii romantycznej.
Ja cię kocham, a ty śpisz
Sztuka zrywania
To Właśnie Miłość
Legalna Blondynka
Cała Ona
Tam gdzie ty
Wimbledon
Frajer
Dziewczyna z Alabamy
50 pierwszych randek
Książe i Ja
Córka Mojego Szefa
Pamiętnik Księżniczki 1 i 2
Kto pierwszy ten lepszy
Moje wielkie greckie wesele
Idealny facet
Polowanie na druhny
Całe szczęście
cała ona, historia kopciuszka, szansa na sukces, pretty mean to ekstra filmy jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze.
Ja też uwielbiam takie filmy!!:)napisz kiedyś do mnie co??chybabyśmy się dogadały;) polecam pamiętniki księżniczki, legalne blondynki, jak w niebie, szansa na sukces,lizzy mcgurie, ona to on, dziewczyny z drużyny, książe i ja, księżniczka na lodzie, step up - taniec zmysłów, chłopak do wynajęcia, żródło młodości, nową wersję romea i julii...:D
Ojeeeej dzięki za te wszystkie filmy :* Jesteście super :) No i... Wesołych Świąt :) :) :)
moje typy a wierz mi duzo oglądałem więc wiem o czym mówię.Szkoła Uwodzenia,Jak stracic chłopaka w 10 dni,50 pierwszych randek to 3 ZDECYDOWANIE najlepsze komedie romantyczne aha....Szkoła Uwodzenia nie jest komedią ale jest najlepszy takze jak nie oglądałaś to zobacz koniecznie>pozdrawiam
Ja dopisze jeden fajny film wprawdzie nie komedia romantyczna ale film jak najbardziej romantyczny "Dirty Dancing"
Jak w niebie
Akwamaryna
Tylko mnie kochaj
Dom nad jeziorem
Holiday
Książę i ja
Jeśli tylko
Poza tymi tytułami żadne mi już nie przychodzą do głowy... Pozdro :)
Ojejciu jest ich bardzo dużo :)
Hilary duff - Cinderella Story, Lizzie McGuire Movie, Raise Your Voice, The Perfect Man, Alexis Bledel - Stowarzyszenie wędrujących dżinsów, Źródło młodości - są boskie
Amanda Bynes - What a girl Wants, She's The Man, Lovewrecked,
Mandy Moore - Uwież w miłość, Szkoła uczuć
nie wiem z olsenkami może coś a jeszcze może być Eurotrip, Ice princess
Lindsay Lohan - Mean Girls, Just mi Luck itp.
Anne Hathaway - Pamiętnik księżniczki I i II, Ella Zaklęta
Step up, Szkoła uwodzenia - taki bardziej dramat ale świetny
Dirty Dancing I i II, Titanic, Romeo + Juliet, Cała ona - jest świetny :), Tata i małolata ...
Polecam ci też moje ulubione dramaty Trzynastka i Hip hip hora the ketchup effect ...
Parcie na tarcie, mrówki w gaciach, van wilder, dziewczyna z sąsiedstwa, słoneczna ibiza, gorąca laska, just friends, córka mojego szefa - bardziej zboczone ale naprawde świetne :) Pozdro
Poleca 2 filmy, w roli glownej Audrey Tautou :
Amelia
Kocha... Nie kocha!
Warto!
Ja też znam spoko tytuły. Nawet wiekszosść które znam to komedie romantyczne. Uwielbiam je. Ale w niektórych z tych tytułów, które Ci podam są tylko chwilowe wątki romantyczne... ale też je polecam !! Mam nadzieję, że Ci się spodobają i, że się nie powtórzą. Pozdro...
- ''Diabeł ubiera się u Prady''
- ''Dirty Love''
- ''Dziś 13, jutro 30''
- ''Facet z ogłoszenia''
- ''Historia Kopciuszka''
- ''Holiday''
- ''Jak stracić chłopaka w 10 dni''
- ''Ja, ty i on''
- ''Jej mały sekret''
- ''Miłość na zamówienie''
- ''Męsko- damska rzecz''
- ''Nowożeńcy''