Czego pragnie dziewczyna

What a Girl Wants
2003
6,2 66 tys. ocen
6,2 10 1 66225
5,6 5 krytyków
Czego pragnie dziewczyna
powrót do forum filmu Czego pragnie dziewczyna

Mam prośbę. Możecie mi podać jakieś tytuły fajnych komedii romantycznych które oglądaliście? Bo ja uwielbiam komedie romantyczne i melodramaty :D Mogłabym oglądać bez końca :D To jakbyście moglki, to napiszcie kilka tytułów filmów które oglądaliście i które wam się spodobały ;) Tylko żeby nie były za głupie i za bardzo zboczone, bo dla mnie to psuje cały efekt ;) Z góry dzięki!

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

nio ten filmik był fajniutki :) jeśli chodzi a komedie romantyczne to polecam takie np.: ona to on, historia kopciuszka, szansa na sukces, facet idealny albo i honey chociaż to bardziej muzyczny a nie romantyczny filmik. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

acha noi i oczywiście: szkoła uczuć i zgadnij kto :)

ocenił(a) film na 5
olciaa175

"nio ten filmik był fajniutki :) jeśli chodzi a komedie romantyczne to polecam takie np.: ona to on, historia kopciuszka, szansa na sukces, facet idealny albo i honey chociaż to bardziej muzyczny a nie romantyczny filmik. Pozdrawiam" ( ona to on mam i oglądałam, historię kopciuszka jutro będę ściągać albo i dzisiaj, szansę na suces oglądałam bo to z Olkiem Jamesem :D, a szkołę uczuć mam tyko mi się dźwięk popsuł, jak naprawię to obejrzę :D ale dzięki ;)

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

ja bym dodala: eurotrip, wygrane marzenia, jak stracic chlopaka w 10 dni, wredne dziewczyny (tez chyba sie do romatycznej zaliczaja).. znalam jeszcze kilka ale w tej chwili nie pamietam ;P bede w domu (bo teraz jestem w sql) to Ci napisze;-)) jak niezapomne oczywiscie ;P

ocenił(a) film na 5
Mary_Jules

Oł maj gadys właśnie oglądałam "Historię Kopciuszka"! *-* Cudowny!!! W sensie film :D:D Nie, no obsada, wątek... Zaraz będzie, że badziewo... Ze nie opowiada o życiu, że kinowy gniot itp. Ale na tym właśnie polega komedia romantyczna :D Bony cudny film *-* pozdro i dzieki za propozycje! Dajcie więcej :D

Mary_Jules

między słowami, reflections, zakochany bez pamięci - tylko to już są gatunkowo cięższe filmy od powyższych, niemniej osobom lubiącym bardziej ambitne kino na pewno się spodobają

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

Znam tez filmy takie ze starszymi troche aktorami, ale sa romantyczne i super. Polecam "Corke prezydenta", "chlopak do wynajecia", "Sposob na tesciowa" jest tez "Ksiezniczka na lodzie" ale w tym filmie jest tylko troche z komedii romantycznej.

Mary_Jules

zobcz sobie takze the gir next door calkiem fajna komed rom.pozdro

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

Ja cię kocham, a ty śpisz
Sztuka zrywania
To Właśnie Miłość
Legalna Blondynka
Cała Ona
Tam gdzie ty
Wimbledon
Frajer
Dziewczyna z Alabamy
50 pierwszych randek
Książe i Ja
Córka Mojego Szefa
Pamiętnik Księżniczki 1 i 2
Kto pierwszy ten lepszy
Moje wielkie greckie wesele
Idealny facet
Polowanie na druhny
Całe szczęście

Mary_Jules

cała ona, historia kopciuszka, szansa na sukces, pretty mean to ekstra filmy jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze.

Mary_Jules

Ja też uwielbiam takie filmy!!:)napisz kiedyś do mnie co??chybabyśmy się dogadały;) polecam pamiętniki księżniczki, legalne blondynki, jak w niebie, szansa na sukces,lizzy mcgurie, ona to on, dziewczyny z drużyny, książe i ja, księżniczka na lodzie, step up - taniec zmysłów, chłopak do wynajęcia, żródło młodości, nową wersję romea i julii...:D

ocenił(a) film na 5
Mary_Jules

Ojeeeej dzięki za te wszystkie filmy :* Jesteście super :) No i... Wesołych Świąt :) :) :)

ocenił(a) film na 6
Mary_Jules

moje typy a wierz mi duzo oglądałem więc wiem o czym mówię.Szkoła Uwodzenia,Jak stracic chłopaka w 10 dni,50 pierwszych randek to 3 ZDECYDOWANIE najlepsze komedie romantyczne aha....Szkoła Uwodzenia nie jest komedią ale jest najlepszy takze jak nie oglądałaś to zobacz koniecznie>pozdrawiam

Mary_Jules

Ja dopisze jeden fajny film wprawdzie nie komedia romantyczna ale film jak najbardziej romantyczny "Dirty Dancing"

Mary_Jules

Jak w niebie
Akwamaryna
Tylko mnie kochaj
Dom nad jeziorem
Holiday
Książę i ja
Jeśli tylko

Poza tymi tytułami żadne mi już nie przychodzą do głowy... Pozdro :)

serena91

Już mi się przypomniało: Uwierz w miłość i Serce nie sługa to też filmiki romantyczne :)

serena91

Ojejciu jest ich bardzo dużo :)
Hilary duff - Cinderella Story, Lizzie McGuire Movie, Raise Your Voice, The Perfect Man, Alexis Bledel - Stowarzyszenie wędrujących dżinsów, Źródło młodości - są boskie
Amanda Bynes - What a girl Wants, She's The Man, Lovewrecked,
Mandy Moore - Uwież w miłość, Szkoła uczuć
nie wiem z olsenkami może coś a jeszcze może być Eurotrip, Ice princess
Lindsay Lohan - Mean Girls, Just mi Luck itp.
Anne Hathaway - Pamiętnik księżniczki I i II, Ella Zaklęta
Step up, Szkoła uwodzenia - taki bardziej dramat ale świetny
Dirty Dancing I i II, Titanic, Romeo + Juliet, Cała ona - jest świetny :), Tata i małolata ...
Polecam ci też moje ulubione dramaty Trzynastka i Hip hip hora the ketchup effect ...
Parcie na tarcie, mrówki w gaciach, van wilder, dziewczyna z sąsiedstwa, słoneczna ibiza, gorąca laska, just friends, córka mojego szefa - bardziej zboczone ale naprawde świetne :) Pozdro

ocenił(a) film na 7
Mary_Jules

Poleca 2 filmy, w roli glownej Audrey Tautou :

Amelia
Kocha... Nie kocha!

Warto!

ocenił(a) film na 10
Mary_Jules

Ja też znam spoko tytuły. Nawet wiekszosść które znam to komedie romantyczne. Uwielbiam je. Ale w niektórych z tych tytułów, które Ci podam są tylko chwilowe wątki romantyczne... ale też je polecam !! Mam nadzieję, że Ci się spodobają i, że się nie powtórzą. Pozdro...

- ''Diabeł ubiera się u Prady''
- ''Dirty Love''
- ''Dziś 13, jutro 30''
- ''Facet z ogłoszenia''
- ''Historia Kopciuszka''
- ''Holiday''
- ''Jak stracić chłopaka w 10 dni''
- ''Ja, ty i on''
- ''Jej mały sekret''
- ''Miłość na zamówienie''
- ''Męsko- damska rzecz''
- ''Nowożeńcy''
- ''Ona to on''
- ''Ostatnie wakacje''
- ''Pokojówka na Manhattanie''
- ''Powiedz tak''

i wiele, wiele innych ;-)

AvRiLkA_pL

ja moge polecić "zakochaną złośnice" - naprawde fajny film,z niezłą obsadą, "wredne dziewczyny" i "jonh tucker must die"