Czego pragnie dziewczyna

What a Girl Wants
2003
6,2 66 tys. ocen
6,2 10 1 66226
5,6 5 krytyków
Czego pragnie dziewczyna
powrót do forum filmu Czego pragnie dziewczyna

Czy ktoś wie jaki ma tytół piosenka jak daphne jest i ian'en i wybiera branzoletki??? Bo ściągnęłam soundtrack ale nie ma tej piosenki:(

claudia_11

hej...ja niestety nie wiem ale mam do Ciebie inną prośbę...może mogłabyś mi wysłać ten soundtrack na email??bylabym baaaardzo wdzięczna... nati_kk@vp.pl

claudia_11

Hej ja też mam prośbe możesz mi przesłać ten soundtrack..będę Ci bardzo wdzięczna :*:) Intimusek@interia.pl

claudia_11

ta piosenka to chyba: Gavin Thorpe - Out of Place

jak nie to piszcie mam troche tych piosenek z tego filmu;)

ocenił(a) film na 6
Misiaczek_6

mam prośbe: przesłałabys mi soundtrack z tego filmu?? Prosze będe wdzięczna

Misiaczek_6

czesc mam do ciebie prosbe na balu leciala bardzo szybka piosenka gdzie amanda tanczyla ze wszystkimi i potem spadl zyrandol jak bylabys/bylbys taki dobry to prsze przeslij mi na gg 992821 tytul

Misiaczek_6

Hej!Jak mozesz to przeslij moj e-mail: sabina168@onet.eu dzieki:)

Misiaczek_6

Hej:*:)
A mogłabyś mi przesłać tych kilka piosenek z tego filmu...

Misiaczek_6

Hej! Czy możesz mi wysłać te pioseneczki, które masz z tego filmu na mojego meila 123aneczka123@poczta.fm ? Byłabym bardzo wdzięczna:* bardzo mi zależy szczególnie na tych w wykonaniu Oliver'a James'a

Misiaczek_6

ja bym prosił carmarix@o2.pl pozdrawiam i mam nadzieje ze jakos go dostne:P

claudia_11

ja tez jestem chetna na ten soundtrack wiec prosze przeslij mi go jesli dasz rade;) smaggie1991@tlen.pl

ocenił(a) film na 10
smaggie

Hej:) Jeżeli ktoś posiada ten soundtrack i będzie miły i zechce mi go przesłać, to bardzo, bardzo dziękuję:) To mój e-mail: sylwka284@wp.pl

claudia_11

ja też bardzo prosze o ten soundtrack hehe czapi91@vp.pl z góry dziekuje =)

Agniesik

jeśli ktoś ma soundtrack z tego filmu i mógłby się podzielić to byłabym bardzo wdzięczna ;) mój mail to: iza756@wp.pl

ocenił(a) film na 9
claudia_11

MOgłabyś mi przesłać soundracka na e mail byłabym wdzięczna alunia789@wp.pl pozdrawiam :*

ocenił(a) film na 9
claudia_11

MOgłabyś mi przesłać soundracka na e mail byłabym wdzięczna alunia789@wp.pl pozdrawiam :* lub alicja789@wp.pl

claudia_11

poszukiwałem tego soundtracku cale wczorajsze popoludnie i nic:) prosze

claudia_11

Hej! Mam prośbę, czy mogłabys mi wysłać soundtrack z tego filmu na meila 123aneczka123@poczta.fm ? Bardzo proszę:) Sama próbowałam sciągnąć ale mi to nie wychodzia bardzo mi zależy. Z góry dzięki :)

claudia_11

hej ja tez bym bardzo poprosila o jakies piosenki z tego filmu to moj mail ankaaa007@gmail.com

ocenił(a) film na 7
claudia_11

ja również poproszę baardzo baaardzo o ten soundrack ania8510@wp.pl
:)

claudia_11

hej!!! czy moglabys mi przeslac piosenki ktore spiewa Oliver James "Long Time Coming" i "Greatest Story Ever Told"?? bardzo mi zalezy na tych piosenkach, a nie moge ich znalesc. z gory dziekuje. to moj email
kaja-kiss@o2.pl
pozdrawiam

claudia_11

Bardzo chętnie bym Wam go wysłała jednak cały soundtrack ściągałam tylko dla tej jednej piosenki i jak zobaczyłam że jej nie mam to go skasowałam. Sorki. I wogóle bardzo szybki refleks mam naprawde;/ Ale muzyke z tego filmu bardzo szybko przez emule można ściągnąć;)