przyjemna komedia, troche naiwna, ale przyjemna. jesli mialabym ja komukolwiek polecic to zdecydowanie ze wzgledu na dwie boskie sceny z Colinem Firthem :))
Tak, Colin jest super;). Zgadzam się. Oglądałam film kilka lat temu i bardzo przyjemnie się go oglądało. Jest naiwny, ale czasami trzeba obejrzeć coś lekkiego. Daphne mógłby zagrac ktoś inny, bo co do Amandy to tak średnio, ale ogólnie film jest w porządku.
zgadzam się . :P ja oglądałam, bo nic innego w tv nie leciało - dobre na doła, ale ogólnie dość słaby film ... ;d
Film jest okropny a ta laska grająca Daphne jest strasznie wkurzająca. Ma coś w twarzy co wyzwala we mnie instynkt mordowania :P
Za to Colin w skórzanych spodniach, przed lustrem, pozujący na rockmana - ooooch :D
Instynkt mordowania... Trafiłaś(eś) w sendo;) Ale, dla Colina zniosłabym nawet kilka minut więcej z tą panną...
mnie strasznie amanda denerowała gdy reklamowali film, ale przekonałam się, że nie wypada jednak tak źle. colin jest oczywiście bezbłędny <3
warto obejrzeć głównie ze względu na Firtha, nie mam nic przeciwko baśniowym klimatom, ale tu jest aż do bólu sztampowo