Czekolada

Chocolat
2000
7,4 220 tys. ocen
7,4 10 1 219581
7,0 37 krytyków
Czekolada
powrót do forum filmu Czekolada

Mmmm...

ocenił(a) film na 10

Ja zawsze, gdy oglądam ten film, muszę mieć pod ręką coś słodkiego.. ;) Wy też tak macie?
P.S. Ten film jest bajeczny! Ale wie ktoś, czy powstanie ekranizacja drugiej części? Jeśli macie informacje, proszę o odpowiedź u mnie na blogu.

Elie_i_Keira_13

Tak się złożyło, że podczas oglądania zajadałam się gorzką i truskawkową, mniam ;p
pierwsze słyszę o 2 częsci, ale chętnie bym obejrzała.

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

dokładnie mam tak samo! te smakołyki w filmie robią apetyt

ocenił(a) film na 9
maxima

Jakiś batonik przy sobie zawsze trzeba mieć zanim się zdecyduje na ogladanie, bo potem chodze po domu i marudze,że nic nie mam;p

ocenił(a) film na 8
dziabonczek

dokładnie-dla mnie obowiązkowo musi być czekolada ;)

Bounty

tak, ja też nie mogłam wytrzymać, a po obejrzeniu filmu nawet popędziłam do sklepu i rozpuściłam sobie całą milkę :P pyychaa ^^ :) tyle się napatrzyłam, że nie mogłam wytrzymać :)
tak samo też miałam z ,,Charlie i fabryka czekolady" - zaczęłam oglądać i zaraz dałam stop udając się do kuchni ;D

ALICJA_22

ja też... zawsze przy takich filmach mam przy sobie pralinki lind i nie wiem, co jest cudowniejsze... czy pralinki, czy film, a może to i to na raz?...

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

I masz racje! :) Ja film ogladalam ok 1 w nocy, i nic nie mialam slodkiego :( Oj ciezko bylo, nastepnym razem wezme sobie takie uwagi do serca ;)