Czerwona nota

Red Notice
2021
6,0 52 tys. ocen
6,0 10 1 51714
4,3 21 krytyków
Czerwona nota
powrót do forum filmu Czerwona nota

$200 000 000

ocenił(a) film na 5

Netflix wydał 200 milionów, na film który spokojnie mógł powstać za te 30, max. 50 milionów. I to z lepszymi efektami. Taniość green screena boli. No ale większość zielonych poszło zapewne na 3 aktorów:

Gal Gadot: Nawet jakoś tam daje radę jak na nią, ale to bez znaczenia bo raz że nie ma jej tam tak dużo jakby wynikało z promocji a dwa - nie ogląda się filmu z nią ze względu na zdolności aktorskie

Ryan Reynolds: lubię gościa ale przez cały film wydawało mi się, że pomylił plany zdjęciowe i powiedziano mu "tak tak panie Reynolds, kręcimy Deadpoola 3"

The Rock: Ja, The Rock, ja gram The Rocka.

Film do obejrzenia i zapomnienia, może Red Notice 2 będzie ciut lepsze

falconn

No wlasnie GG byla najslabsza w tym filmie.

A kasa poszla tez na takie "abjery" jak Ed Sheeran :)

ocenił(a) film na 5
Freddie

Fenomenu tego typa nie rozumiem, a jeszcze bardziej nie rozumiem po co wrzucają go do filmów

ocenił(a) film na 5
Freddie

Dodałem "jak na nią" xD

ocenił(a) film na 7
falconn

Ja za to zapłaciłem za obejrzenie tego filmu ok 1,13 zł. Choćby w tym filmie nic nie mówili i się nie ruszali to i tak bym był zadiwolony. Niektórym nie dogodzisz, im cos tańszego tym większe wymagania.

ocenił(a) film na 5
Chomik_88_

1,13zł? Mogę poznać twoją metodę wyliczenia tego? Tak z ciekawości

ocenił(a) film na 5
Chomik_88_

Ja generalnie nie miałem dużych oczekiwań, ale boli mnie trochę zmarnowany potencjał bo mogło wyjść z tego coś w stylu Bonda czy M:I

falconn

Wiekszosc kasy poszla na lewo. Jak przy inwestycjach Po za czasow Tuska.

ocenił(a) film na 2
CyboRKg

Chyba POmyliłeś fora

użytkownik usunięty
falconn

wypracowanie gimbusa pt. 'ten film jest be', czyli pierdoły spod stodoły.

ocenił(a) film na 5

Ok, więc nie bądź gimbusem (tak się jeszcze mówi? XD) jak ja i rozwiń czemu ten film nie jest "be"