Filmy w stylu "włącz mnie wieczorem jak masz ch***wą pracę i nudne życie a dostarczę ci jakiejś tam akcji i wyłączę mózg na 2h". Ogólnie to wszystko spłaszczone i nudne, niedorzeczne. Dałoby się traktować to "dzieło" z przymrużeniem oka, ale gdy gość ucieka z jajem wartym miliony dolarów na motorku a jedyne działanie policji to "o nie, zwiał nam" to robi się żenujące. Ogólnie nie polecam nawet jako kino akcji na odmóżdżenie, bo jest to mega słaby film z dużym budżetem i znanymi aktorami. Zwykle daję wyższą ocenę filmom niż na FW, ale tym razem zostawiam 4.0 i nie polecam ruszać tego "dzieła".
Mam bardzo podobne odczucia. Filmy na NETFLIXie są coraz gorsze jakościowo. Tragedia...
Kreatywnie, acz wulgarnie. Pozwolę sobie zapytać, jakie cechy kupy występują w tym filmie? Kurczę, ja nie mogę jakoś ich namierzyć. Liczę na pomoc.
Nie mam pojęcia czy trollujesz czy piszesz serio. W obu przypadkach odpuść obronę tego szamba bo nie warto.
Proszę Pana. Niczego nie bronię. W mojej wypowiedzi przecież nie ma żadnego wartościowania. Zapytałam tylko o doprecyzowanie cech wspólnych łączących kupę i ten film. Nie rozumiem czego można tutaj nie rozumieć :)
Kupy?? Proszę sobie obejrzeć polskie komedie romantyczne....to jest dno...a film...do obejrzenia na raz,fajna rozwywka. Nie to co Indiana ..ale też spoko. A dubbing....czy ja wiem....dla mnie spoko.Lektor w niektórych filmach jest nie do zniesienia...jego ton ,a kobiecy to już wogóle. Wersja oryginalna ....tak niby można ..ale szkoda tracić akcje patrząc na napisy...i tak....nie znam angielskiego na tyle by oglądać w wersji oryginalnej ...dziękuję do widzenia
Za zajęcia to "dzieło" dostało u mnie gwiazdkę więcej więc proszę nie płakać tylko ukraść plakat z lokalnego kina lub sobie wydrukować i powiesić nad łożkiem :v
Widzę, że ten umysł nieskalany myślą oblepiony odchodami wydaje jakieś dźwięki. Nawet zabawne.