5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 27163
5,9 39 krytyków
Czerwony pająk
powrót do forum filmu Czerwony pająk

pamietam czasy, kiedy Karol K . zabijał w Krakowie i jezeli ten film jest o nim to ja jestem Pola Negri :P stek bzdur i film o niczym , koszmar

ocenił(a) film na 7
askenya

Film jest tylko inspirowany historia Karola Kota

witchie

prosze powiedz mi w ktorym momencie widac ta inspiracje? tam nie ma nic co moze byc z nim powiazane chyba tylko miasto . rownie prawdziwe jak inspiracja do tego filmu mogl byc np. czerwony kapturek :))))

ocenił(a) film na 7
askenya

Skoro Koszalka przyznaje, że historia Kota go zainspirowala to po co mamy to podważać:))) Poza miastem widzę inne cechy wspólne, m.in. wiek, pochodzenie społeczne, więc w sumie kluczowe rzeczy się pokrywają... :)

witchie

aaaa czyli jego wiek byl inspiracja . tylko. ze w tym wieku to bylo pelno ludzi, a w filmie faktycznie rodzina ma kluczowa pozycje. blagam skonczmy z tym bezsensownym pisaniem pozdrawiam
ciekawe kiedy wpadl na pomysl. zeby z K. Kota zrobic ofiare ,a nie morderce , wspaniale inspirujace i tworcze:)))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
askenya

I slusznie-lepiej zakonczyc dyskusje, szczególnie, że jedna ze stron nazbyt koncentruje się na atakowaniu...:) Również pozdrawiam i życzę ,bardziej sensownego pisania' i owocnych dyskusji :))))

witchie

i vice versa

askenya

Jeśli pamięta Pani te czasy, to może ma Pani jakieś bardziej konkretne wspomnienia związane ze sprawą?