6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10614
7,4 15 krytyków
Cztery noce z Anną
powrót do forum filmu Cztery noce z Anną

poczekujaca

ocenił(a) film na 8

ujmujacy scenariusz. niemoge sie juz doczekac ;)

nkukla

Ja też nie mogę się doczekać. Zwłaszcza, że film uzyskał bardzo dobre recenzje i jest zapraszany na wiele różnych festiwali. Mam nadzieję, że uda mi się go obejrzeć. Wiadomo jednak jak jest u nas wspaniale z dystrybucją kina tego typu...

Karma_Police

W dystrybucji ma być dopiero od września. Wczoraj $ noce z Anną otwierały "Erę Nowe Horyzonty", ale kupno wejściówki graniczyło z cudem. Pozostaje tylko czekać.

kret13

Mam nadzieję, że nie ograniczą się do kilku lub kilkunastu kopii krążących po kraju :/

ocenił(a) film na 10
Karma_Police

Byłem na otwarającym pokazie Nowych Horyzontów. Skolimowski stworzył prawdziwe arcydzieło, film jest świetny w kazdej kwestii i jestem pewien, ze jak wejdzie do polskich kin, czeka go długie zycie.

nkukla

mam nadzieję, że w Lublinie, na naszym dalekim wschodzie też będęgo mogła w miare szybko zobaczyc (przy naszych realiach nawet w miare graniczy z cudem, ale cóż, cuda się zdarzają.. :) ufam, że rozprowadzając go po różnych większych miastach o nas nie zapomną!!!
nie mogę się doczekac..! to jedyne, na co, oprócz cudnego października czekam z utęsknieniem.

martyna_marysia

Czyżby polski kandydat do Oscara??

ocenił(a) film na 9
koimas

Też mi takie myśli po głowie chodzą i bardzo bym się ucieszył z ich realizacji. "Cztery noce..." to film naprawdę rewelacyjny, najlepsza polska (i zarazem NIE-polska) produkcja jaką w tym roku miałem przyjemność obejrzeć. Kawał niesamowitego kina, który powinien przejść do klasyki polskiego filmu.

ocenił(a) film na 6
ukwial

film ma być pokazywany wkrótce w Wenecji :D