PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91853}

Dłużnik

The Borrower
1991
4,9 409  ocen
4,9 10 1 409
5,3 3 krytyków
Dłużnik
powrót do forum filmu Dłużnik

Ale bieda!

ocenił(a) film na 2

Właściwie film warto obejrzeć tylko po to, żeby zobaczyć skąd autorzy "Facetów w czerni" wzięli pomysł na Robala. Scenariusz jest marny, a film po prostu nudzi. Do tego jeszcze aktorstwo jest kiepskie. Jedynie efekty specjalne trzymają poziom, ale co z tego? Nie warto dla nich samych filmu oglądać. Myślałem, że na tym dziadostwie nie wysiedzę!

Malignus

ogladałem niedawno na vhs,film ma już prawie 17 lat,więc oceniac go należy przez pryzmat czasu, takie filmy wtedy kręcono, niskobudźetowe, w zalewie komputerowej tandety/efekty/ trzyma się nieżle

ocenił(a) film na 6
malutki

SZKODA,ZE NAPISOW NIEGDZI NIE MOZNA DORWAC ;(

michael_84

Jest dostępny na gryzoniu

ocenił(a) film na 7
Malignus

Bieda? No wiesz... Film z lekka przynudza, scenariusz kuleje, ale to norma dla niskobudżetowców :D To co do mnie przemawia to niezłe sceny gore i wypasione efekty specjalne :) Jak to się mówi - kicz z jajcem = dobra zabawa murowana :D

Malignus

klimat VHSów...trzeba je lubić albo nie g\oglądać...jak dla mnie wspomnienie starych dobrych czasów gdzie jeśli robili filmy to nie dla kasy a dla frajdy:)

ocenił(a) film na 3
Malignus

Dokładnie, robal najlepszy w tym filmie. Liczyłem na jakiś ubaw. Ale się nie udało. Było wiele dobrych i dużo starszych horrorów, czy sf. A tu coś nie wypaliło. To raczej taka loteria, jednemu coś z lat '70-'90 będzie pasować a komuś innemu nie.