Film jest przykladem na to jak pochwalic sie fantastycznymi efektami specjalnymi przy pomocy fabuly sprawiajacej wrazenie napisanej przez podjaranego smokami 13sto latka ...
film jest mocno rozrywkowy a nie glaboki do przemyslen. Jak ktos tak podchodzi do filmow nastawionych na jak najwieksza rozwalke to sory.. Dla mnie lepszy od Godzilli zrobinej przez amerykanow.. Jednak mogliby to zrobic japonczycy odpoiedzialni za Cassherna
Daje 5/10 za efekty i pomysł. Film moglby byc duzo lepszy, ale czegos mi w nim zabraklo. Moim zdaniem wszystko co o tym filmie mozna powiedziec to to, ze jest OK.
Jak można temu filmowi dać 9/10 !!! Ale to twoje prawo jeżeli ci sie podobał. Ja dałem 2/10 to i tak wysoko. Dla mnie gorszy od Godzilli i to dużo. A co do efektów to są tragiczne jak na rok 2007, przecież to wszystko wygląda jak rodem z filmików z Playstation 2. Poza tym to plagiat scen z King Kong'a, Godzilli, a nawet z Power Rangers. I ten wątek miłosny woła o pomstę do nieba. Jedyne co pozytywnie pamiętam to jak ta babcia chciała przejść przez kraty :) i dlatego ocena 2 nie 1 :), oczywiście żartuje.
pozdrawiam